Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twoja świadomość

prześpie się z Tobą, ale zostań!

Polecane posty

Co myślicie o dziewczynach, które mimo że facet je rzucił spotykają się z Nim później, ale już tylko na sex ?! To oznaka, że mają nadzieję, że facet wróci ?! Dużo się o tym słyszy i mówi.. chce znać Wasze zdanie. Za zgryźliwe komentarze dziękuje ;) Pozdrawiam.

Gość ja żonka
maja niską samoocenę i brak im pewności siebie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaa
sa poprostu kurwami:/

Gość brakuje im seksu i nie chcą
robić tego z byle kim

Gość hefelumpek
Bo wszystkie baby to kóórwy,a szczególnie Polkskie szmaty,dajki!

kurwy nie kurwy, ja osobiście, gdybym się rozstała z moim facetem z którym jestem 5lat (ale nie z powodu seksu tylko np. kłótni) i długo nie miała seksu (jakoś bym się nie potrafiła dłuugo przełamać do nowego faceta) a miała chcicę, a mój "były" dalej by był wolny, to wolałabym iść do niego na seks niż puścić się np. na dyskotece. po prostu wiemy czego chcemy, co sprawia nam przyjemność, no i miałabym świadomość że kiedyś go kochałam... aaaa na pewno byśmy się potem zeszli z powrotem :) (sorry za zdania złożone ale inaczej tego nie potrafiłam ująć)

no skoro się - hipotetycznie- rozstaliśmy to nie. ale naprawdę zaprawdę powiadam Wam- nie mam pojęcia i nie mówię z autopsji bo mój związek jest najzdrowszy na świecie i jest w nim wszystko by miłość kwitła jeszcze długi czas :) no i nie wyobrażam sobie innego faceta w łóżku niż mój- może dlatego tak mi się wydaje.

Gość adierene
jak dla mnie- zalezy to od kazdje z nich :P jedne rzeczywiscie tylko dla sexu, inne licza, ze on wroci, sa do nego przywiazane i moze uzaleznone emojonalnie

znamy się, wiemy czego chcemy i co sprawia nam największa rozkosz, seks był boski ale w życiu nie po drodze więc dlaczego rezygnować z tego co było rewelacyjne? a zejść się nie zejdziemy

ja raczej jestem uzależniona emocjonalnie i choć wiem że to źle, nie wyobrażam sobie życia bez mojego faceta. obym tego za X lat nie żałowała, ale taka smutna prawda spadam 🖐️

Gość bez_ściemy
ooo, asisko to ujęła wyśmienicie ! tak więc korzystajmy, faceci, z tych zdań złożonych ile wlezie ! :)

Gość fafafafafa
1. są uzależnione emocjonalnie 2. robią to by być z nim choć przez chwilę 3. mają nadzieję, że może się opamięta i wróci. 4. są wykorzystywane. 5. jeśli ex ma już nową dziewczynę, to dobrym sposobem jest przespać się ze swoim exem i złożyć stosowne zawiadomienie na telefon komórkowy nowej właścicielki. 6. w imię godności osobistej powinny się opamiętać i poszukać lepszego.

Gość upupupa

Gość chentnie