Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałemżycieeeeeeeee

Miłość mojego zycia wychodzi za mąż..............

Polecane posty

Gość przegrałemżycieeeeeeeee

Znamy się od piaskownicy. Byliśmy ze soba 5 lat. Układało się świetnie. Do dnia, w którym oznajmiła, ze odchodzi. Zaraz potem dowiedziałem sie, ze ma innego. Czyli zostawiłą mnie dla niego. A teraz w wakacje, po 3 latach będą brali ślub.... Nie ptorafię zapomnieć

Gość kwasidło
współczuje stary... nawet nie mogę wyobrazic sobie co czujesz.... powodzenia

Gość to co na to poradzimi
żeś cieńki Bolek i nieudacznik

Gość Pfffffffff
Trzeba zapomnieć. Najwyższy czas i pora. Minęło dużo czasu. Ona układa sobie życie i Ty też powinieneś. Nie ma co twkić w przeszłości, bo niczego juz nie zmienisz.

Gość przybij piąchę
milosc mojego zycia sie ozenila :O

hm, jakby nie było miałeś 3 lata na oswojenie się z sytuacją:/. Lepiej otwórz się na świat i ludzi, bo może jakaś wspaniała kobieta gdzies niedaleko na ciebie czeka:)? bez nadzieji życie nie ma sensu:P.

Gość ...*...
😍

Gość cdsaaasd
ZAWSZE samotne głupie zazdrosne ... piszą 1. Rzuć go.....w domyślę: może którejś z nas uda się go złapać z odzysku 2. Rzuć ją.... w domyśle: i chodź do mnie pewnie już wam picza pajęczynami zarosła heheheheh :D

Gość cdsaaasd
współczuje Ci ale z choinki się urwałeś? ponad 3 lata Ci to nie przeszkadzało a teraz jak sobie dziewczyna w końcu życie ułożyła to sie obudziłeś? musicie przechodzić terapie wstrząsowa zanim coś do was dotrze? a jak ci gotowała i sprzatałą i wszystko było pieknie ślicznie to pewnie za nią tak nie latałeś i nie płakałeś

Takie są właśnie baby:P Jak sie znudzisz to szukaja sobie innego, ale skubane nie zostawią Cię wtedy, bo przeciez lepiej być z kims niż samemu, aż w końcu sobie znajdą adoratora , wiedza ze nowy je przygarnie to wtedy mówią bajbaj.... Kobiety to diabły wccieloe:P nie daj sie zwieźć że maja uczucia:P gdyby kobiety żądziły światem to ludzkość nigdy by nie wymyśliła czegos takiego jak moralność wierz mi:P

Gość do przegrałem życie
Chłopie stuknij się w głowę, jak raz nie pomoże to z kilka. Dziewczyna znana z piaskownicy????? co ty chciałeś mieć związek niczym rodzeńśtwo????? fuj! zero porównań?? Ciesz się, że zerwała, wasz związek rozczarowałby was szybciej niż myślicie. 3 lata chodzenia... ale to chodzenia a nie życia razem. Przegrałeś życie??? wiesz, wolontariuszy potrzebują w psychiatrykach czy do opieki do kalek - z nimi pogadaj o swoim przegranym życiu :P

Gość elosik
jakby to była miłośc twojego życia to teraz byłaby z tobą........to była jedna z przygód tak sobie to tłumacz

przegrałemżycieeeeeeeee jedyna rada jaka powinienes teraz przyjac to taka że by nie isc do niej na slub do koscioła :)

Niech idzie do kościoła:P Niech poczuje słodkie spływając cierpienie i ból.... Niech nastane wieczna noc cierpienia:P

Gość czas pokaże
eee tam miłość życia....3 lata nie płakałeś za nią a teraz żal dupę ściska bo wychodzi za mąż...akurat po prostu jesteś zazdrosny o tego faceta i tyle, boli Cię że nie chciała Ciebie a może podświadomie liczyłeś że wróci i będzie błagać o to byś pozwolił by znowu była z Tobą ? raczej o to chodzi, duma Cię uwiera boli że laska uznała że jest ktoś lepszy od Ciebie i nie wypłąkuje oczu za Tobą.... dupek jesteś i tyle, skoro to była taka "wielka miłość" to trzeba było coś zrobić w ciągu tych 3 lat by ją odzyskać a nie siedzieć na dupie i czekać aż sama przyjdzie najwyraźniej ona wcale nie widziała Ciebie w kategorii wielkiej miłości

Gość czas pokaże
autor mnie rozwala, użala się nad sobą jak ckliwa baba....chyba się za dużó komedii romantycznych naoglądał.... co z wami faceci ? macie chyba za dużo estrogenów bo pitolicie bez sensu jak w wenezuelskich serialach, które są takie przesłodzone że rzygać sie chce

czas pokaże - skoro Cie drażni romantyczny patos fecetów tu przebywających - TO WYPIERDALAJ JEBAC SIE Z PRAWDZIMY FACETAMI - polewcam jarka84 - Jak zerżnie Cię jak ssukę to moze nie bedziesz miaął siły tu sie wierdzielac:P Pozdrawiam z uszanowaniem godnym arystokraty

Gość czas pokaże
Jarek przecież jest prawiczkiem i nie irytuj się Vampire..... prawdziwy facet nie pieprzy takich ckliwych farmazonów i nie siedzi na babskim forum udając macho

Ale aj nie udaję macho ja siedze an tym forum aby wąśnie odgrywac tragiczne romantyczne role:P i chłonąc cierpienie innych, chcę nim przesiąknąć:P a tak na poważnie - cóż rózni ludzie tu mają problemy mniej lub bardziej wrażliwi wiec denerwuje mnie to jak ktoś zrównuje z błotem kogoś kto po prostu chce się wyżalić aby poczuc sie lepiej;)

Gość adaskost
ladaco...ciach babke w piach..... a teściowa ..w klatke piersiową :)

jarek 84 nie jest prawiczkiem - napewno juz przeleciał nei jednego płaczącego chłopaka;P

Gość czas pokaże
Nie zrównuję nikogo z błotem, po prostu pokazuję autorowi że żyje w świecie złudzeń, pokazuję mu prawdziwe motywy jego działań koleś odczuwa ból egzystencjonalny na myśl że inny zaganiacz będzie ruchał jego panienkę....bo sam był ciulem i nie potrafił jej zatrzymać przy sobie podejrzewam że nie chodzi właściwie o tę kobietę ale o sam fakt, że ucierpiało ego autora, że nie on został wybrany tylko ktoś inny wygrał w tej potyczce pewnie wolałby zostać wybrany i sam odrzucić niż zostać odrzucony

Gość czas pokaże
jedyne co autorowi mogę radzić to znaleźć atrakcyjną kobietę, z którą pokaże się na ceremonii w Kościele.... to podreperuje jego nadwątlone ego mina jego byłej będzie bezcenna

Sory ale wyzywanie kogoś od ciuli to dla mnie równanie z błotem: No i ok tego to chyba każdy sie domyslił ze ucierpiało jego ego - na tym polega cierpienie że dotyka ciebei a nie kogoś inego:P a autor rozpamietuje to bo żałuje ze tego nie naprawił:P zmieni podejście jak dorwie sobie inną pannę - z tym sie chyba zgodzisz;) węc nie powód aby go oświecac i pokazywac "jakie to ja mam doświadczenie"

Gość ale pierdolicie
panienki jak potłuczone :O , co złego jest w tym że facet jest wrażliwy ? Skoro go zostawiła dla innego to znaczy że już będąc w związku coś kręciła na boku , wszystkie takie kurwa wyzwolone że ho ho a potem płacz i zgrzytanie zębów bo mój "macho" mnie pobił/wyprzezywał/za dużo pije/zdradza , ehhhh

Gość czas pokaże
zostawiła go bo pewnie się nie układało to że potem spotykała się z innym nie znaczy że poznała go w trakcie trwania poprzedniego związku.... a wy jak zawsze generalizujecie, odeszła bo jej koleś nie odpowiadał, proste i zresztą widać że dokonała dobrego wyboru bo się pobierają