Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjasbkasjdb

pytanie o laptopa

Polecane posty

Gość lawkapyrkawka
a ja kupilam sobie podstawke schladzajaca i nic sie nie grzeje:D

a ile taka podstawka chlodzaca kosztuje? a non stop 3manie laptopa na lozku bardzo szkodzi? Zazwyczaj uzywam go w lozku lezac badz siedzac (na kolanach) wiem ze sie mocno grzeje bo nie ma przeplywu powietrza ale czy to bardzo szkodzi?

gozdzikowa ale laptopa zabierzesz w podroz , do autobusu , samochodu itd a stacjonarki na plecy nie wezmiesz i nie poniesiesz :P

Gość gozdzikowwa
hehe no nie wezme na plecy ale 2 godziny funkcjonalności za te kłopoty z laptopem które mam są małym wynagrodzeniem. W łóżku nie moge go trzymać bo się przegrzewa, na kolanach też nie wolno, to po co mi laptop skoro moge wstać z łóżka i podejść do kompa? Poza tym obecnie w każdym miejscu są kafejki internetowe które umożliwiają nam dostęp do neta. Bez laptopa nie mogą się obejść tylko maniacy. No i do tego ja osobiście uważam że przenośny internet to sprawa dwuznaczna, ten tani za 60zł jest zbyt powolny a ten szybki za 120zł (blueconnenct ja mam) jest trche ciut za drogi nie uważacie? A porównanie mam gdyż brat ma internet z oragne chyba 60zł albo coś koło tego a moja siorka tak samo tylko, że z playa i jak dla mnie obydwa chodza wolno. No ale wiadomo jak kto woli.