Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Jaką kuchnię najbardziej lubicie?

Polecane posty

Gość

Jaka wam odpowiada?

Gość nie tylko ciebie
polska, taj-india

wloska. kocham makarony moglabym je jesc codziennie i ze wszystkim (no moze orpocz szpinaku, owocow morza i surowych miesiw:D)

Gość
Polska, włoska, węgierska, chińska, meksykańska średnio, bo za ostro.

Gość a ja lubie meksykańską
i japonską

Gość Kapitan Kloss
Facet kupił fajny, duży telewizor i przyniósł go do domu. Żona patrzy, a na pudle sporo jakichś znaczków informacyjnych. - Kochanie, co oznacza ta szklanka na opakowaniu? - To znaczy, że zakup trzeba opić!:-D

Gość Kapitan Kloss
Idzie zajączek przez las. Mówi coś do siebie i macha łapką. Spotkał misia. Miś się mu prze chwile przygląda aż w końcu mówi: - Co robisz? Zajączek na to: - Opowiadam sobie kawały - A po co machasz łapką? - Bo niektóre już znam....

Gość
Co to ma wspólnego z kuchnią?:D.

Gość wietnamska

e z brokulami to jzu tyle tego zjadlam :P ale fakt ze nie dosc ze pyszne to ejszcze sie szybko i prosto robi :D

Gość Wopapio
meksykanska i chinska- pychotka

Gość fabinadu
-grecka -meksykanska - wloska -chinska -polska -austriacka -tajska Kolejnosc dowolna :)

Gość rajstopy zaczepne
tylko polska kuchnia! Nie znajdziecie takich zup nigdzie jak zurek, grochowa, orogkowa,pomidorowa, rosol!!!! a bigos? pierogi? mniammmm. Jadlam rozne dziadostwa w stylu kuchni chinskiej, tajskiej, greckiej bleeeeee.

Gość czego nie lubią kobiety
najlepsza to jest kuchnia dziewczyny / żony , może być włoska hiszpańska czy staropolska aby gotowała dziewczyna :classic_cool:

Gość gość
Mam dwie ukochane wloska i tajska ale od czasu do czasu jak moja mama jest u nas w gosci to nie pogardze pysznym schabowym, pierozkami , lazankami z kapusta i grzybami lub dobra zupa

Gość gość
A najgorsza jest chyba żydowska :P Jakiś czulent wyglądający jak wymioty, albo "kawior żydowski" - pasta z wątróbek brrr

Gość TomekRusek
Ja bardzo lubię kuchnię kresową!!Polubiłem ją od czasu gdy zacząłem jadać w Domu Kresowym ;) Bardzo smaczne jedzonko mają!Obiady domowe są u nich mega smacze!!

Gość MariolaMendak
Kuchnię japońską!Najbardziej smakuje mi sushii!!Uwielbiam chodzić do Akashii i zamawiać Sushi sashimi box!Za każdym razem sushi jest obłędnie pyszne a co najważniejsze świeże-czuć że robione jest na bieżąco!!

Gość NatkaG9
Tez bardzo lubię kuchnię japońską z tym, że najbardziej smakuje mi w stolicy w Sushi Wesoła!!

Gość Jadzia98987
Zdecydowanie chińska. Zakochałam się w niej po wizycie na kolacji w Pańskiej 85. Tak niepowtarzalnego smaku nie miałam jeszcze w ustach.

Gość Ans

Włoska, odkąd odkryłam pasty z Raan Raan w Łódzkiej 😂 Serio, a wczesniej nawet nie przepadałam, bo fanką pizzy z kolei nie jestem. Ale te makarony do mnie przemawiają, bo są świeże i mimo wszystko lekkie.