Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieczka

do mam 8-12 mies dzieci

Polecane posty

czy wasze niespelna roczne dzieciaczki tez sa takie absorbujace??Moj ma 9 mies raczkuje i jest go wszedzie pelno. Cos gdzies zobaczy, juz idzie tam, cos wezmie, zaraz znowu cos innego, odwruci sie juz jest w drugim koncu mieszkania, otworzy szafke i cos wyciagnie, zaraz znowu cos innego, juz jest gdzies indziej, cos dojrzy juz bierze lapie sciska rzuca, to tu, to zaraz tam, no masakra normalnie. Nie nadarzam za nim, tylko jak spi to moge cokolwiek zrobic, tzn prawie NIC!! jak jest u was??? Jakie sa wasze szkraby, spokojniejsze???

Gość ja mam to samo...
mala ma 9 miesiecy, nie raczkuje ale sie turlika po calym mieszkaniu;) nie mozna jej z oka spuscic na chwile bo jest szybka i podstepna ;) ostatnio nawet z lezaczka bujaczka wypadla i nosek sobie otarla, jet bardzo silna i ruchliwa

Gość hehe he he
mam synka zaraz konczy 10 m-cy nie raczkuje ale po całym mieszkaniu chodzi w chodziku wszystko otwiera,wyciąga z szafek buty zprzedpokoju mam porozwalane po całym mieszkaniu chodzi za mną wszędzie w łózeczku nie posiedzi a o lezeniu już nie wspomne ja tez robie wszystko jak mały spi ale duzo nie narobie bo spi raz tylko w dzien :o taka ich chyba natura i taki mają okres teraz ze wszystkiego są ciekawi moj się zrobił ostatnio jakis nerwowy daje mu coś do rączki jakąs zabawkę wezmie ale zaraz nia rzuca i tyle sie bawi woli piloty telefony itp. czasem ogląda bajki lae to góra 15 min i koniec...jednym słowem daje czadu :D

Gość paproć
Ja mam synka 11 m-cy i zachowuje się dokładnie tak samo jak Twój szkrab,z tym ze mój już chodzi i na serio wszędzie wlezie,wszystko wywlecze i mnóstwo rzeczy zepsuje!Najbardziej uwielbia stanąć przed telewizorem i bić w ekran rączkami!:-)Masakra!Nawet do wc za mną wejdzie;-)

Gość hehe he he
paproć---a raczkował Twoj syn czy poszedł na nogi odrazu?

moja mala ma 10,5 miesiaca. Raczkuje i wstaje wspierajac sie o meble. Ale ja nie puszczam jej samej po mieszkaniu. Jedynie na pol godziny do godziny rano i potem po poludniu, poza tym siedzi w kojcu i bawi sie zabawkami.

moja cora jak miala 9 mies i juz zacynala chodzic to nie byla az tak ruchliwa i ciekawa, jak maly. No jest go wsedzie, w lozeczku nie posiedzi, zabawki tez go nie interesuja i wlasnie woli piloty i telefony. Wstaje przy meblach, otwiera szuflady, wyciaga z nich rzeczy, wyjada kotu z miski, zaglada do wanny, kwiatkow, do szafek...

Gość mój ma 9 miesiąc
ale jeszcze nie raczkuje za to wstaje przy wszystkim co sie da. zrobil się nieziemsko marudny. Grzeczny jest tylko na spacerach.