Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanaki

Jak To Jest Z Ta Temperatura?? Ja sie Nie Znam..pomocy!

Polecane posty

Gość hanaki

Jak ja mam mierzyc ta temperature? Mierzylam ostatnio przez 2 dni z ciekawosci rano kolo 8 i mialam 36,6 nastepnego dnia bardziej kolo 9 rano 36,6 a gdy zaraz po tym wlozylam termometr glebiej niz wczesniej to bylo 36,8. Dzis o 8 rano mialam 36,4 chwile po mierzeniu zasnelam i obudzilam sie 4h pozniej zmierzylam glebiej i co? 36,9 Czy zawsze trzeba tak samo glboko wsadzac termomet? I ZAWSZE musi byc co do minuty ta sama godzina? czy o co chodzi?

słuchaj, musisz mierzyc temperature o tej samej godzinie przed wstaniem z łozka rozumisz? temperatura nigdy nie bedzie takaka sama i nie zalezy to od tego czy sie glebiej termometr włozy czy nie jezeli temperatura wzrasta Ci o min 3 kreski i pnie sie w góre z kazdym dniem to znaczy ze niedawno mialam owulacje przed samym okresem temperatura ciala spada i wtedy mozesz byc pewna ze dostaniesz okres jednak musisz mierzyc temperature przez ilka cykli zeby poznac swoje ciało i wiedziec dokladnie na czym to polega

Gość hanaki
Pomiar robilam przd wstaniem z lozka, ale bylam ciekawa czy zawsze bedzie taki sam jak zaraz znow wloze termometr...ale juz rozumiem:)tez sie zastanawiam czy nie jestem w ciazy...ale wiem, ze takie jednorazowe pomiary nic mi nie dadza...

Gość hanaki
Przed owulacja to na pewno nie jestem..widzisz moj cykl byl bardzo dziwny teraz...zawsze ropoznaje owulke poprzez sluz, klucia, itd. nigdy temp. nie mierzylam tylko...ale zawsze bylo wszystko ok. Ale widzisz w tym cyklu mialam krwawienie srodcykliczne(mialam cykl bezowulacyjny)...podczas ktrego mialm najprawdopodobniej owulacje, bo pod koniec tego krwawienia czulam to klucie...i mijaja dzs 2tyg i nie wiem co jest grane..kiedy ten okres normalny dostane czy zaciazylam...nie wiem...