Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKOVAMPIROSAMILUSKOWOZIELONA

Kaferetyjny PRZEGRANIEC !!!!!!!!!!

Polecane posty

sAMI ale popatrz ile ty sie tutaj uzalasz na topikach a mogła bys zaczac działac w realny swiecie by zapobiegac takim problemom .Stad jestescie dla mnie przegrancami Piszecie i nic to nie wnosi w wasze zycie Wieczorem zamykacie komputer by na drugi dzien znow go właczyc a raczej wejsc na strone forum i znowy kwitnac z 12 godzin przed ekranem i tak wkólko .Nie szkoda wam czasu ?

ike a podobno jestes inteligentna ? a kto ci takich głupot nagadał? żadna normalna , inteligentna, zdrowo myśląca osoba nie wytrzymałaby tyle czasu na kafe ja jestem tu -bo to jedyne co mam czasem uda mi się wysilić i powiedzieć coś fajnego- i wtedy mi przyklaskują a ja jestem szczęśliwa- bo takie okazje to prawdziwy skarb i marzę wciąż tylko o tym, że zdarzy mi się jakiś sex pod ścianą reszta to jedna wielka ściema

Gość *Sami* w pomarańczach
a gdzie mam sie użalać jak nie na kafe? Z nikim innym nie popiszę tak głupio jak z Ike. Tak zamiast pisac mogę czytać lub ogladać jakiś durny serial w TV. jestem tutaj dla paru osób ot cała filozofia

sama o tym swego czasu trabiłas :D a to co opisałas ( niby w ironiczny) sposób najlepiej oddaje cała sytuacje

nie podejrzewaj mnie o ironię to bardzo nieładnie z twojej strony:)

nie sami :) przeskok z neta na durna tv nic tu nie zmieni tutaj chodzi o to bys wyszła do ludzi , w ogolnym slowa znaczeniu Zatracasz sie przed szklanym ekranem A nie odrozniajac ekranu z kaffe i ekranu z serialami , swiadczy to tylko o tym ze juz zdrowo jestes wsiaknieta w swiat netowy

przepraszam ale czy konsultacje z tobą są płatne??

OJ przestań mnie analizować nie uważasz że to co piszesz to zwykłe banialuki? widzisz może pare msc temu byłam uzalezniona i przesiąknięta netem,a teraz ....po prostu sobie piszę . tłumaczą sie winni wiec dyskusję na mój temat uważam za zakończony ;)

Gość *megalomanka*
nie, ike kafe jest jak heroina, pierwsza działka za darmo a potem już leci :)

ja powiem tylko jedno chyba już lepiej przegrywać życie na kafe przez pisanie o sobie i innych pierdołach niż przegrywać życie na kafe myśląc i martwiąc się o to, że inni to robią ja przynajmniej przegrywam to życie dla siebie ty przegrywasz je dla nas i nie oczekuj cienia wdzięczności :)

megalomanko dziękuję za ostrzeżenie tak myślałam, że ktoś chce zrobić sobie dobrze moim kosztem albo psychicznie albo materialnie niedoczekanie

ike megalomanka trafnie to ujeła :D pierwszy krok jest najgorszy ..pozniej jakos leci ps.ike ja tu jestem raz na tydzien :)

ps.ike ja tu jestem raz na tydzien jak każdy ;)

aaaa czyli przegrywasz życie tylko raz w tyg;) dobre muszę wybrać dzień przeznaczony na kafe,to coś w stylu jestem na diecie a w nagrodę za jej przestrzeganie w soboty jem czekoladę :D jak wchodzisz tutaj to tego potrzebujesz======taka jest prawda :)

tylko tutaj mogę chwalić się swoimi cycorami i ktoś wierzy, że są ładne

Mam i inne zalety ale tzytzki zostaw mi w spokoju :classic_cool:

Gość *megalomanka*
ike you're welcome :) ale Ty tu bardziej pasujesz na dilerke :P wesolej zabawy, spadam 🖐️

oj podszywy --spadać na odwyk i to już:P

wkleję wam zdjecie mojej brzoskwinki

:O zaczerniłam sie i teraz czuje sie przegrana :(:P

wau! czego sie to nie doczekalam ! w koncu zostalam dostrzezona ! widze ze moje belkoty nie przeszly bez echa - moje wzruszenie wielkoscia tej chwili jest tak straszliwe - ze po prostu slow mi brak! dechu w piersiach! widze ze nirwana jest blisko :D

Gość zieIona
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy. :classic_cool:

musze powiadomic moje wszystkie wnuki! cale zycie dazylam wytrwale do sukcesu i oto wylania sie przedemna!!!!! :P

widze ze twoje zycie wyglada jeszcze barwniej od mojego :D nastepny krok w ewolucji czlowieczej- i moj nastepny cel przed oczami, kiedys osiagne i twoj sukces ;) na razie upajam sie moim malenkim :D [szampan dla wszystkich :D]

Gość hahahahahahahahhaahahahaaaha

Gość całuss
musze pochwalić podszywa zielonej,poplakałam sie:D:D:D

Gość całus nie ma czego chwalić
to kopia podszywa z topiku "wklejajcie tu podszywaczy zakładam kolekcję" czy jakoś tak wiem bo sama go stosowałam ze 2 razy :P:D

Gość całuss
tego nie wiem,bo nie czytam przecież wszystkich topików na kafe;) ja ten podszyw czytałam pierwszy raz i jest boski:P