Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6uyt6uj

co dla mamy na dzien matki?

Polecane posty

Gość 6uyt6uj

nie mam pomyslu juz wszystko bylo wiec szukam czegos niespotykanego i oryguinalnego

Gość nitka_22
mercie zapakowane w celofan razem z różą(wygląda extra) ogólnie mozesz pomyśleć o czymś prostym co twoja mam lubi i oryginalnie zapakować, choćby np. jeśli wiesz ze np lubi mieszankę studencką to kupić ładną szklaną miseczkę mieszankę zrobić samemu z orzechów w hipermarkecie i zapakować w celofan położyć na miseczce i jeszcze raz celofan zeby były zapakowane razem - ja tak kiedys zrobiłam dla mojego chłopaka i wyszło super.

Gość 6uyt6uj
rzeczy spozywcze odpadaja :P to ma byc raczej prezent co ma trwac dosc dlugo, powiedzmy tak do 100/150 zl

Gość 6uyt6uj
i cos niebalannego, nie zadne filizanki.kubki serwisy itp

Znów jakieś swięto? :O Moja matka ma jakieś święta, albo rocznice co miesiąc :O Kiedy ten dzień matki?

Gość 6uyt6uj
26 maja :P

Jeśli pije kawę - polecam exspres do kawy Napisz co lubi Twoja Mama i jak a jest , w jakim wieku ...może coś wymyślimy :)

Gość 6uyt6uj
ech, kawe pije ale nie z expresu, zreszta kiedys juz taki dostala :d to prosta kobieta za wiele do szczescie nie poztrebuje, lubi kupowac sobie pierdoli, wlasciwie niewiele ja interesuje (czli ani kwiatki, ani ogrod, ani ksiazki, ani kulinaria :o) wiek nieco ponad 50 lat, nadal pracuje :D kosmetyki tez odpadaja

Gość 6uyt6uj
e nie przepada za slodyczami, ani winami itp najlepiej zeby to bylo oryginalne i praktyczne np ost kiedys kupilam jej taka szkatulke z mosiadzu czy czegos tak bo czesc wystroju ma z mosiadzu

Może nie zapomnę. Imieniny, urodziny, gwiazdka, rocznica ślubu, dzień kobiet, dzień matki. Kurna nie za dużo? :O

Gość Czarna_Dalia
Zależy co Twoja mama lubi, może być to np. karnet w salonie kosmetycznym na jakiś zabieg czy masaż dla relaksu, bilety na jej ulubiony film, jakaś książka o kraju który chciałaby odwiedzić. Ja np. na któryś dzień matki zrobiłam prześliczny album ze zdjęciami mamy i wszystkich jej bliskich osob, były tam zdjęcia z wycieczek na których razem byłyśmy, miejsc które dobrze wspomina itd. itp. Wszystkie zdjęcia z tego albumu były robione na przestrzeni kilkunastu lat i dodatkowo opatrzone wierszykami, rysunkami lub śmiesznymi anegdotkami, ale zrobienie takiego albumu zajęło mi sporo czasu i musiałam włożyć w to sporo pracy. Może delikatnie podpytaj mamy co by chciała dostać???

Gość 6uyt6uj
nie moge podpytac bo powie ze nic nie chce :o

Aleś Ty wybredna... :o Jakby co najmniej o ludzkie życie chodziło, co nie kupisz będzie git :o Liczy się sam gest i chęci... ;)

Gość Czarna_Dalia
A jest coś co Twoja mama szczególnie lubi albo coś czym się interesuje albo na co robi, żeby sprawić sobie przyjemność ?? Nie znam Twojej mamy i trudno mi cokolwiek doradzić, żebyś nie chybiła z prezentem :)

Gość 6uyt6uj
lubi ogl tv :o niestety :o i spac :o

Gość Czarna_Dalia
To kup jej komplet filmów na DVD :D albo satynową pościel :D Rozejrzyj się po sklepie z upominkami może trafisz na coś ładnego i pożytecznego. Zresztą co byś nie kupiła i tak będzie zadowolona, że pamiętasz. Nie ma co się tym tak przejmować :)

Zawsze moją Mamę uważałam za "czar praktyzmu" - kupiłam Jej kiedyś na dzień Mamy 25 herbacianych róż :) niby nic /tak sobie myślałam/ - a Jej uśmiechu i buziaka nie zapomnę do końca moich dni.

Gość ja ; )))
najlepiej to poprzataj w domu ! badz mila i wgl pobadz z nia powiedz ze ją kochasz i kup jej kwaitka, przezenty tutaj nawet najdrozsze roznicy nie zrobią, Dlatego najlepsziej poprostu jeden dzien poswiecic jedynie dla ukochanej mamy ;))

Gość Kwiaty na allegro
Kupcie kwiaty na allegro, bukiet dostarczony kurierem to wielka frajda dla mnie i dla mamy

Gość gość
Ja poza prezentem praktycznym czyli kremem który sobie sama wybrała (tak , u mnie w rodzinie jest przyjete, ze mówi sie co się chce by potem nie było "nieudanych" prezentów ) daje jej video w którym ja i moje rodzeństwo składamy jej życzenia. Każdy z nas nie jest juz dzieckiem i mieszkamy w różnych stronach świata (dosłownie) ale taki prezent będzie mega pamiątką dla mamy.

Gość gość
Teraz w modzie są podobno śmieszne dokumenty kolekcjonerskie z zabawnymi zdjęciami lub podpisami. Właśnie przeglądam oferty z clubcard.com.pl i chyba coś z tego wybiorę dla swojej mamy ;)

Gość gość
uważam że jakaś ramka z waszym zdjęciem i np nowa para butów z renee i mama będzie zadowolona :)

Gość gość
Wibrator