Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megiggg

18-latek i wakacje

Polecane posty

Gość megiggg

Czy pozwolić 18 letniemu synowi zostać samemu w domu podczas wakacji na 2 tygodnie? Jakie jest Wasze zdanie?

Gość pyzaaaaaaaaaaaaaaa
przecież to dorosły człowiek, dlaczego nie???? Boże co za głupia matka

Sama niedawno miałam 18lat i powiem szczerze, że osiemnastolatek osiemnastolatkowi nie jest równy, Tak jak ktoś powyżej napisał jeśli jest odpowiedzialny to tak... ale niestety z całym szacunkiem dla rodziców oni sami nie wiedzą jakie są ich dzieci. Taki jest dzisiejszy świat. Ale mimo wszystko może powinnaś go w końcu sprawdzić.

Gość aby aby
"18latek" samo w sobie nic nie znaczy i to ty lepiej wiesz czy ten twoj zrobi libacje i zaprosi prostytutki czy.. nic nie zrobi🖐️

Gość megiggg
Może i głupia-to do Pyzy..........pozostawiam bez komentarza.ale chyba kazda matka ma czasami taki dylemat?? Syn jest OK.Z tym , ze od momentu jak rodzinka dowiedziała się , że zostanie sam to stwierdzili , ze to największa głupota pod słońcem. PS.syn nie pali, nie pije, uczy się ok i do tej pory zawsze dotrzymywał słowa.

Gość ja tak zrobiłammmmmmm
i porpsiłam babcie żeby tak zaglądała i to był błąd.... dzwoniła do mnie żeby opowiedziec o górze nie umytych naczyń , o spiacych w każdym miejscu jakiś kolegach , masakra w dniu naszego powrotu wszystko było posprzatane , straty prawie żadne - nie liczac jednej miseczki . reasumując wolałabym nie iwedzieć co tam sie działo , a tesciowa zrezygnowała z wizyt po pierwszym tygodniu pokłócona z wnukiem - niepotrzebne to było