Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka159

Pomóżcie dziewczyny!

Polecane posty

Gość Zuzka159

Hej;) Mój problem to taki jak mają niektore dziewczyny. Boję się że jestem w ciązy. Testu nie robie bo to jest za wcześnie,a lekarz też jeszcze nic nie poradzi. Może Jednak w Was jest nadzieja:) Okres zaczał mi sie 17 kwietnia br. Cykl mam 28-29 dni. Obliczyłam że dwa dni jak narazie spoźnia mi sie okres. Z Chłopakiem uprawiałam stusunek bez zadnego zabezpieczenia, ale na 95% jestem przekonana że nic mi nie "wleciało" bo raz ze bym czuła a dwa moj chlopak jest pewnien że nic. (skonczyl na mnie). Tylko boję sie o tzw. przedwczesny wytrysk. Jak myślicie? Jest możliwość że mogę być w ciąży? Pomóżcie, prosze!:*

Gość ws
boisz się o przedwczesny wytrysk , ale jednocześnie wiesz że nic nie wleciało bo chłopak skończył na tobie? chyba dziecko pojęcia pomyliło.

Gość Zuzka159
Chcę zeby mi ktoś poprostu powiedział. Nie musisz sie wypowiadać jeżeli masz się smiać z innych.

Gość Zuzka159
ogolnie czuje jak bola mnie piersi i raz za czasu zakłuja mnie jajniki. ale i tak sie boje:(

Gość ws
idz kupić wyprawkę, albo ewntualnie polecam ci jakas ksiazke o wychowaniu seksualnym, w ostatecznie biologia dla klasy 1-3 gimnazjum.

Gość gratulujemy
Ciąża możliwa.Zrób test to będziesz wiedzieć.

Gość jasne że
miałam takie same objawy i okazało się że ciąża.Teraz leży koło mnie moja córeczka

Po pierwsze slonko pomylilas pojecia-nie bylo przedwczesnego wytrysku skoro chlopak skonczyl na Tobie.Po drugie skoro nie chcesz byc w ciazy,to dlaczego uprawiasz seks bez zabezpieczenia,co???zeby unieszczesliwic jakies dziecko?Seks moja droga jest dla doroslych-nie wiekiem,ale rozumem.Po trzecie w trakcie stosunku i tak uwalniane sa plemniki.Nie dowiesz sie niczego dopoki nie zrobisz testu,albo zwyczajnie dostaniesz okres.

Gość zuzka159
Kurde, dalej nie dostałam okresu;/ A na teście pewnie jeszcze nic nie wyjdzie bo to dopiero po jakims czasie;/

Gość czy tak tak
test po 7 dniach mam ten sam problem tylko,ze kochałam sie z chłopakiem kilka razy jednej nocy ale nie skonczył we mnie w sumie mam wieksze szanse na ciąże niż ty było to gdzieś około 2 tygodni po okresie

Gość wyju myju
Jak nie chcesz być w ciąży, to dlaczego się nie zabezpieczasz?

Gość zuzka159
Jakoś tak wyszło że bez zabezpieczenia;/ a "czy tak tak" masz chociaż jakieś boleści brzucha? bo mnie piersi bolą okropnie, a jajniki raz za czasu zakłuja;/ Moja myśl to taka ze okres mi sie spoznia przez stres..ale to tylko takie moje tlumaczenie.

Gość zaniepokojonaaaa
nie jest za wczesnie na test skoro jestes po terminie @ kiedy byl stosunek ???

Gość RoXXX
test naprawde nie jest drogi...

Gość zuzka159
Już okres dostałam:D