Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malapeta34

Czy wolicie kupowac ciuchy na bazarach czy w markowych skepach??

Polecane posty

Gość astree
Butiki mają swoje stoiska na bazarach??? A możesz podać przykład takiego butiku? :D

Gość likto
wiekszosc ciuchow mamz bazaru I jakosc nieporownywalnie lepsza od tych nielicznych co mam z reserwed,carry,orsay,cropp A duzo tansze i mozna wyszukac czasem superperelke:)

Gość likto
no i zawsze sie mozna potargowac:)

no wlasnie i tak wiekszsoc sklepow zaopractuje sie np wlasnie pod lodzia :D nie mowie tu o butikach gino rossi itp tylko o prywatnych- wiekszosc z nich to to samo co i na targach czy bazarach (oczywiscie nie takich gdzie sa warzywa itp tylko taki typowy targ z ciuchami)

Gość likto
moja kumpela pracuje w fabryce hugo bossa pod radomiem Szyje tam,zarabia 1000zl Szefowa wloszka zaglada czasami i nimi pomiata:(

Gość astree
A tu się nie zdziwię że bazarowy ciuch może być lepszej jakości niż orsay czy cropp, bo dla mnie te dwa wymienione to akurat prawie że bazar właśnie :o

Gość astree
potargować... o boże... :o

Gość asssbssss
Ja kupuje pzrez internet. Ostatnio kupiła sobie pizamkę w stylu baby-doll w tym sklepie http://www.pizamy24.pl

Tylko i tylko MARKOWE. Bazarowe-dno, kicz i tandeta. Chociaż często za bazarkach jestem- kupuje owoce, warzywa;) ale ciuchy to DNO:O Raz na milion sie coś fajnego trafi.. A co do MArkowych;) Jak spodnie- to TYLKO z Lee. Przetrwają wszytsko, super jakość, klasyczne kroje- SUPER Jak buty to TYLKO Aldo;) Chociaz ostatatnio jestem zaskoczona na plus butami z Deichmann, mogę nawet dodać że mają kilka modeli \"na wzor\" aldowych butów. DUŻY plus dla Deichmana, jakość też ok. Bluzki/swetry- H&M, czasem C&A. Bardzo różnie. Housy, Croppy odpadaja:)

Gość Niebiekssaa
Ja uwielbiam markowe ubrania. Wolę kupić jeden ciuch, a porządny. Tutaj nawet może i nie tyle chodzi o metkę, a po prostu o wytrzymałość i jakoś tych ubrań. Uwielbiam ciuchy adidasa, są po prostu genialne. A mój najnowszy zakup to ta bluza: http://superstar-originals.pl/index.php?route=product/product&path=61_68&product_id=161 Podoba się Wam? :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaajajajajaaa
w markowych sklepach oczywiscie. Ciuchy sa lepszej jakosci. Na przecenie kupie taniej niz na bazarze

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaajajajajaaa
ciuchy adidasa nike sa oblesne, sztuczne, ohydne po prostu