Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieniac czy zostac

Prosze o pomoc,zmienic prace czy nie? Doradzcie mi prosze

Polecane posty

Gość zmieniac czy zostac

Witam.Pracuje w firmie jako kierowca i rozwoze towar.Zarabiam na reke 1300 zl miesiecznie.I pojawil sie ostatnio dylemat.Trafila mi sie podobna praca,tez jako kierowca i oczywiscie lepsze zarobki 1500 zl na reke.Chociaz 200 zl to nie duzo ale zawsze cos i po jakims czasie bylaby podwyzka okolo 100 zl,czyli zarabialbym jakies 1600 zl.Podobno w tej nowej firmie jest lepsza atmosfera w pracy,sa te same godziny pracy co mam teraz.Czy na moim miejscu zmienilibyscie prace,czy zostalibyscie tam gdzie teraz pracuje.Tak szczerze to ciezko mi zmienic prace na nowa,bo i trzeba poznac nowych ludzi i wogole przywiazalem sie do tego co jest teraz.Czy 300 zl to dylemat do zmiany pracy czy nie?Prosze o szczere wypowiedzi

jeżeli praca taka sama, na tym samym stanowisku, te same wymagania, a lepiej platna, to ja bym zmieniła. Ty sobie zobacz, że w twojej sytuacji podwyżka o 300 zł to aż o 20% (?) :)

Gość DEDYKOWANY PRZEZ UE.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość DEDYKOWANY PRZEZ UE.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość life can be so cruel
oczywiscie ze bym zmienila,

dowiedz sie wszystkich szczegółow na temat nowej pracy. moj tata ma firme transporotwa i tez jeden kierowca odszedl do innej pracy-mial rozwizic meble. wytrzymal jeden dzien - nie przewidzial ze bedzie musial te meble tachac na 3-4 pietro w bloku. u nas siedzi i pali papierowski a inni pracownicy rozładowuja. niby szczegół ale jakze istotny.powodzenia! :D

Gość sam nie wiem