Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BMW fan

Jakie auto i ile już zerżneliśta w życiu dziwek

Polecane posty

BMW to wieśniacka furmanka. Umarłam :D I zgadzam się! :)

gadajcie co chcecie, ale taką 850i, albo "nawet" :P 840Ci, to bym w ciemno brał.. moze kiedyś. i to dla siebie, nie dla "towarów", po prostu mój samochód wszechczasów.. ;) dawno nieprodukowany, ale klasyka uznana na całym swiecie. inna sprawa że toto ma 4-5 litrów maszynę.. samo kupno - luz, za to splajtuje na paliwie.. :D

Gość Xxx...xxX
A druga sprawa skad 24 latek moze miec kase na 2 letnie BMW na zaliczenie 46 dziwek na paliwo do samochodu wiadomo te samochody malo nie pala ...? Odrazu widac ze to pasozyt zenujacy na portwelu tatusia ... Nie lubie takich ludzi bo cale zycie bedzie chodzil tylko do tatusia i mowil ze nie ma pieniedzy a gowno naucza sie o zyciu ...

Gość baby 40
co za tłuczek i wieśniak założył ten post ;P

wieś śpiewa,wieś tańczy,BMW kojarzy mi się z remiza strazacką,zabawą w tejże remizie,stadem głupich wieśniar no i chłopców w tych \"samochodach\",oczywiście \"samochód\" podrasowany,pisk opon,w środku 4 głośniki które ryczą na full,a w tm samochodzie oczywiście wiejski chłopaczek \"Tłuczek wiejski\" rozbiarający wieśniarę która gęga bez sensu jak to wieśniara.W Niemczech szanujący się obywatel do BMW nie wsiądzie,tylko brudny turas.Pozdrawiam tłuczki i gęsi wiejskie :(

wieś śpiewa,wieś tańczy,BMW kojarzy mi się z remiza strazacką,zabawą w tejże remizie,stadem głupich wieśniar no i chłopców w tych "samochodach",oczywiście "samochód" podrasowany,pisk opon,w środku 4 głośniki które ryczą na full,a w tm samochodzie oczywiście wiejski chłopaczek "Tłuczek wiejski" rozbiarający wieśniarę która gęga bez sensu jak to wieśniara.W Niemczech szanujący się obywatel do BMW nie wsiądzie,tylko brudny turas.Pozdrawiam tłuczki i gęsi wiejskie :(