Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jjaa........

najlepszy i niezastąpiony w domu---------------------------------

Polecane posty

Gość a jjaa........

proszek persil wdług mnie najlepszy z proszków lepszy niż vizir,,i domestos bez tych dwoch produktów nie moge życ

Gość ludwik płyn
woda cisowianka gazowana:) persil proszek calgonit do zmywarki nawilzane scierki z biedronki z przeznaczeniem produkcyjnym do czyszczenia drewna czy jakos tak ja uzywam do mycia podlogi w vc

Gość a jjjjaaaa
wolę bref. muję nim nawet podłogi (oczywiście nie drewniane). a do prania też persil, ale tylko i wyłącznie w tabletkach. a poza tym nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki...

Gość a jjaa........
no tak,,widze ze wy tez lubicie persil,,prawda ze najlepszy,,no tak zapomniałam tez o ludwiku jw i żywiec jabłkowy

Gość moze to błąd
mikrofibra-sciereczka z Biedronki..służy długo... Pur do naczyn.. w tabletkach proszku nie uzywałam, moge go zamówic w sklepie internetowym czym sie różni...czy jest wydajniejszy..?

Gość i to i to
ludwik, zmywarka, płyn frosch do mycia wszystkiego, domestos :)

Gość a jjaa........
no wlasnie czym sie rózni ten w tabletkach od zwykłego

Gość proszek w tabletkach
różni się tym, że się nie rozsypuje... a tak naprawdę to po prostu lepiej pierze. łatwiej go dozować i określić na ile wystarczy.

a poza tym już się przyzwyczaiłam, w domu u rodziców od dawna tylko w tabletkach.

Gość a jjaa........
lepiej pierze naprawde..hm musze spróbować a jak wyglada to cenowo droższy jest

nie wiem ile kosztuje normalny szczerze mówiąc. Tego w tabletkach (Persil 20 x 2 tabletki, wystarcza na 20 normalnych prań, z wstępnym i zasadniczym = 2 tabletki, bez wstępnego = 1 tabl.) raczej chyba nie ma w sklepach, ja zamawiam u takiej babki na bazarku. Kosztuje różnie, u niej 28 zł, ale kiedyś udało mi się kupić za 25, a raz mnie zszokowało 35 zł. Za ten sam proszek, tylko w różnych miejscach.

mi nie zostają grudki, czsami za to płyn do płukania się nie wypłukuje, ale to chyba kwestia naładowania zbyt wielu rzeczy do pralki...

Gość moze to błąd
jest droższy, dlatego ja niezawracam sobie głowy , bo każdy grosz musze liczyc..a nie mam rzeczy mocno brudnych, ale jak ktos ma małe dzieci to pewnie potrzebny,,ja znalazłam Dixan 1,20kg za 23 zł..to chyba nienajlepsza firma..ale za podobna cenę mozna kupi chyba 2kg proszku , ja wsypuje do bębna..to nie musze zanieczyszczać kieszeni w pralce..

Gość gadzina dwunasta
płyn do płukania E (najlepiej zielona herbata) płyn do naczyń Kraft cilit bang rózowy kawa tchibo, fusiasta, złota herbata saga zwykła ser wędzony żółty

Gość a ja uzywam tylko srodkow
do prania w plynie. Niezastapiona jest zmywarka ( tabletki calgonit). Innych detergentow nie stosuje, bo odkrylam czysciki ACT natural na wodę.

Gość a jjaa........
no w sumie jeszcze pronto albo fornit tez moze sie pod tym topikiem podpisac,prawdą jest ze kurz tak nie osiada po ich zastosowaniu

Gość gouda holenderska musi byc
i jeszcze co o i taka z kminkiem gouda hol. kawa d.e. sos worczester-fonet napisalam sos sojowy oliwa z oliwek piprz zielony w zalewie sambal ...to w kuchni a z chemiii ... calgonit, persil, ludwik,mikrofinra pod kazda postacia,

Gość a jjaa........
no to widze dziewczyny ze w sumie wszystko sie powtarza ,czyli persil ma wziecie :),tak samo domestos i calgonit

Gość ejwiojdioew3
Sos worcester to fonetycznie łusta a nie łorczester, to tak na marginesie. Z moich typow to: zmywarka suszarka bebnowa