Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta....

odstawienie tabletek yasminelle

Polecane posty

Gość marta....

Witam zażywałam tabletki ok 1,5 roku i odstawiłam je trzy miesiące temu w pierwszym miesiącu po odstawieniu miesiączka wystąpiła regularnie i normalnie w drugim też a w trzecim mi się spóźnia, czy któraś z was miała tak po odstawieniu tabletek??? proszę o odpowiedź!!!

Gość blackcat
po tabsach jesteś płodniejsza, może zaszłaś?

Gość biała lilia
moja znajoma je miała. mówi, że są okropne. zupełnie rozregulowały jej okres. nie miała regularnej miesiączki przez kolejne pół roku. może też tak masz.

Gość marta....
mam nadzieję że to tylko takie zaburzenia bo zaczynam się bać!

Gość fvvsvv
ja odstawiłam w listopadzie 2008 po 4 latach. od tamtej pory okres mam jak w zegarku, idealnie jakbym nadal brała. ale wcześniej, w 2002 r. odstawiłam tabletki po 3 latach i była tragedia!! najpierw miałam okres przez 1,5 miesiąca, już myślałam, że mi się nigdy nie skończy, potem przez 2 miesiące w ogóle nie miałam, ale już pod koniec 2002 r, wszystko wróciło do normy i znowu miałam jak w zegarku

hej, ja tez odstawilam yasminelle miesiac temu i pierwszy okres bez tabletek dostalam o czasie. Mam nadzieje ze tak zostanie 🌼

Gość brak 3ciej*
tez tak mam tylko ze po harmonecie brak 3ciej @ a zabezpieczamy sie prezerwatywa