Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smitamitu

Problem z dzinsami... help, hilfe, prosze!

Polecane posty

Gość Smitamitu

Kupilam dzis dzinsy, dlugosc 30. Probowalam dluzszych no i za dlugie byly. Poniewaz chodze czesto w trampkach, spodnie strasznie niszcza sie na dole. Wiec pomyslalam kupie wlasnie te krotsze. Sa tak prawie do konca stopy, ok. 1 cm nad ziemia. i teraz przymierzam i kurde krotkie mi sie wydaja... Pytanie brzmi- czy po praniu one mi sie jeszcze nie wstapia na dlugosc?

Gość Smitamitu
Albo moze ktos ma jakis sposob na nieco wydluzenie spodni... Czego jak czego ale za krotkich spodni nie cierpie organicznie...

Gość a to pewne
nogi sobie skróc...

Gość grenadina
moze tylko wydaje ci sie, ze sa za krotkie, bo zawsze wloklas nogawkami po ziemi? kiedys tez kupilam jakies dziwne 30 i faktycznie, byly nieco za krotkie, chociaz 30 innych marek byly idealne. wydluzyc raczej sie nie da, no i przygotuj sie na to, ze ci sie jedak troche wstapia, niestety... nastepnym razem kup dluzsze i skroc u krawca na taka dlugosc na jaka ci bedzie odpowiadac.

Gość Smitamitu
sie usmialam ze szok. Ma ktos jakas normalna porade?

Gość hghgfghf
możesz chodzic boso

Gość oliwia 78
po praniu mogą się troszkę jeszcze wstąpić , czy nie lepiej było kupić dłuższe jeansy , wyprać , a potem je ewentualnie można jeszcze skrócić na długość

Gość Smitamitu
grenadina dzieki za normalna wypowiedz. :) Moj poprzedni post byl oczywiscie odnosnie idei skracania nog. :) Rzeczywiscie zawsze lubilam spodnie az kladace sie na buty. Ale przez ukochane trampolce poniszczylam wiekszosc portek. Hmmm. babka namawiala mnie na skrocenie tych dluzyszych, ale mnie leniowi pantentowanemu, na mysl o powrocie do sklepu, nie chcialo sie. Sprobuje te portki po praniu naciagac na dlugosc... Moze pomoze? Ze na szerokosc rozciagaja sie dziny to wiem. Dlatego jak kupuje to takie, w ktorych ledwo dycham, wtedy po paru praniach sa fajnie dopasowane. Teraz powalcze o dlugosc... :)

Gość raczej nie wstapia Ci
sie bo jeansy maja tendencje do wyciagania sie. Po praniu owszem moga byc ciasniejsze ale jak sie rozejda to wracaja do stanu sprzed prania. Tylko nie prasuj ich czasem na mokro bo wtedy sie wtępuja! Mozesz spróbowac ro rozciagnac gdy beda jeszcze mokre po praniu.

Gość Smitamitu
Moze faktycznie moglam wziac te dluzsze, ale po ptokach. Nie chce mi sie znow zapierniczac pol miasta, zeby wymieniac. Zobacze co da naciaganie na mokro. Teraz maja dlugosc taka krancowa, jak dla mnie. Byle tylko sie nie skrocily bardziej...

Gość ojojoj olaboga
możesz założyc bokserki, opuścić spodnie by krok mieć między kolanami i udawac skejciare

Gość Smitamitu
Wlasnie tak myslalam, zeby je na mokro ponaciagac troche na dlugosc. Zobaczymy co wyjdzie. :) Dzieki za rady. A co do siagania spodni do kolan., to mam takie jedne. Schudlam ostatnio sporo i jedne portki, jak nie sciagne paskiem to leca mi z doopy jak na skejta przystalo. ;)