Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shepi

Hehhe mialam wypadek roku!

Polecane posty

Gość Shepi

Dzisiaj w centrum handlowym zaliczylam siare roku. :) Schody ruchome wciagnely mi sznurowadlo od trampka... Buta zaczelo mi sciagac z nogi a ja sie szarpalam ze schodami. :) Ktos w koncu wylaczyl schody. Alarm zaczal wyc jak durny, ludzie sie gapia a ja wyszarpuje buta z ruchomych schodow... Ale z tamtad wialam... :) Zaliczyl ktos glupszy wypadek dzisiaj? :)

Gość śmieszne to

Gość wituś-sprytuś
lałem na kabel i było spięcie

Ja zaliczyłem gorszy wypadek. Śpieszyłem sie na wyprzedaż sucharkow, a jakiejś małolacie na ruchomych schodach wciągnęło sznurówkę. Jak w końcu schody ruszyły, to po sucharkach zostały okruszki :(

Gość Shepi
sorry V. B. nie chcialam popsuc ci dnia. :(

Mowi się trudno, nie ma sprawy. Na drugi raz zdejmuj trampki przed wejściem na ruchome schody :classic_cool: 🖐️

Gość Shepi
Taaa a pozniej bedziesz marudzil, jak mi te schody skarpetki wciagna... ;) A tak powaznie, to kiedys widzialam masakryczny wypadek z tymi schodami. Matka zawiazywala synowi buta na takich schodach. Miala dlugie wlosy. I wciagnelo jej! Ja zobaczylam tylko koniec wypadku. Bo dziecko zaczelo zszokowane piszczec i plakac a matka drzec sie. Widzialam jak juz miala glowe przy samej ziemi. Na szczescie przytomny gosciu wlaczyl alarm i zatrzymal to piorunstwo. przybiegla obsluga metra i babce te wlosy wyciagali. Pol glowy w krwi. Pogotowie. Maskara. :(