Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tansi

Wyższa Szkoła Fizjoterapii we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość tansi

Hej, zastanawiam się nad wyborem uczelni proponującej edukację na kierunku FIZJOTERAPIA. Czy ktoś ma jakieś opinię o Wyższej szkole Fizjoterapii we Wrocławiu? Ktoś studiuję? Piszcie co wiecie... dzięki za każdą odpowiedź :) Pozdro

Gość gość
pobijam, chętnie dowiem się czegoś więcej o tej szkole, w przyszłym roku chciałabym zacząć tam naukę bo słyszałam sporo dobrego

Gość gość
ja uczę się w WSF i jestem bardzo zadowolona. to mój drugi rok na kosmetologii, nauki jest naprawdę sporo, ale widać, że wykładowcy t o ludzie z doświadczeniem i to tacy, którzy w dodatku lubią przekazywać swoją wiedzę. no i do tego poza szkołą i nauką naprawdę dużo się dzieje! :)

Gość gość
o a wiesz, od kiedy tam rusza rekrutacja na kolejny rok 2015/2016?

Gość kamaraka
nie wiem ale myślę ze spokojnie możesz tam zadzwonić to Ci powiedzą. generalnie szkoła jest bardzo fajna i dobrze przeygotowują - ja myślę na następny rok o rehabilitacji więc też staram się być z informacjami na czasie!

Gość kruszaka
szkoła jest spoko, wiadomo że chyba nie ma szkoły która pasowałaby w 100% każdemu ale mi się zdaje że oni dobrze przygotowują a wykłady są z dobrymi profesorami - to można "skorzystać" z ich wiedzy!

Gość WieżaBabel
Dokładnie, pod względem merytorycznym i przygotowania ta szkoła jest na naprawdę dobrym poziomie.

Gość mikuss
no jest dobra, dwa lata temu ją kończyłam a teraz nie moge narzekać na brak pracy - więc to o czymś dobrym świadczy!

Gość chuullll
no ja generalnei dużo dobrego słyszałam o WSF.. znajoma kończyła i ma prac. Wiec nie wiem o co się rozchodzi:)

Gość tifka
o to że trzeba się uczyć i jak po kazdych studiach trzeba postarać się o tą pracę:) sama jednak nie chce przyjść! w każdym razie myślę ze nie ma co robić dramatu! dla chcącego nie ma większej trudności!

Gość lulalala
Dobra szkoła, zajęcia praktyczne mi się bardzo podobają a uczyć się trzeba zawsze i w każdej szkole i dzięki temu można być dobrym w swojej dziedzinie.

Gość gość
Dobra uczelnia co prawda trzeba się naprawdę dużo uczyć przynajmniej na fizjoterapii. Ale według mnie lepiej ukończyć szkołę gdzie jest wysoki poziom niż byle jaką.