Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krymka

Jak poderwal was wasz facet?

Polecane posty

Gość Krymka

Byl nachalny, slodki? Jak udalo mu sie zwrocic wasze zainteresowanie?

Gość nitka_22
pojechaliśmy na kryspinów. A ze oboje mieliśmy egzamin to zaproponował naukę na łące;)

poznałam go na grillu u znajomych,wcale mi sie nie spodobał ale on łaził później za mną,przyjeżdżał \"na kawę\"jak go olewałam aż przyszedł taki dzień,że go akurat nie widziałam i wiecie co??? poczułam,że tęsknię:)no i wtedy przyszła miłość...dodam,że dzis własnie mija 15 lat od naszego poznania:)

Gość brunetka zielonooka
My poznaliśmy się na przystanku, w towarzystwie naszego wspólnego kolegi i jego kuzyna. Wtedy podobał mi się ten kolega, a na mojego obecnego chłopaka nie zwracałam wtedy uwagi :) Zresztą nie sądziłam, że mogę być w jego typie. Okazało się, że byłam :) Jak wyjechał wtedy gdzieś na wakacje to zdobył mój adres od swojej kuzynki, którą dobrze znam i wysłał mi kartkę z milutkim tekstem. A jak wrócił to spotkalismy się i już tak ponad 6 lat jesteśmy razem :)

Gość zwierzakus
to ja go poderwałam zagadłam do niego na imprezie gdzie byli nasi wspólni znajomi

Gość Smoczyca chińska
Mając 18 latek byłam na pierwszych wakacjach /bez rodziców/ nad Morzem z moją kuzynką :) Grałyśmy w piłkę i....ups stało się - kuzynka wirażem nasypała piachu na dwóch facetów :o Mój biegł za nią by ją "utopić" w Morzu, za to, że go piaskiem obsypała :o Ruszyłam kuzynce na ratunek ;-) i...tak to się zaczęło :classic_cool:

Gość kocia_morda
nie dawał o sobie zapomnieć. pierwszy raz zobaczyłam go na ulicy, właściwie najpierw zobaczyłam jego oczy i widziałam je na tej ulicy jeszcze sto tysięcy kolejnych razy przez okrągły miesiąc. w końcu nie mogłam się powstrzymać, musiałam podejść, nie powiedziałam właściwie nic, bo to on z marszu zaprosił mnie na kawę ;)

Durna Pałka na poczatku mi sie nie podobał tylko jego kolega ale potem wszystko odwrócilo sie o 360* :D :D :D Czyli zatoczyło koło i było po staremu, nadal podoba Ci się jego kolega :P

Jak poderwał? :o Pierwsza rozmowa to nawet nie rozmowa, a kłótnia Ale kto się opluje ten i się poliże ;)

Poprosił mnie do tańca na imprezie...spodobał mi się..i zaczęliśmy się spotykać ;)

Odprowadził mnie do domku nad Morzem - /bo droga prowadziła przez cmentarz/ i sikałam ze strachu // a potem ...to już jakoś tak poszło ;-)