Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hortencjaya

STARANIA O DZIECKO W TAK MLODYM WIEKU

Polecane posty

Gość hortencjaya

dlaczego dziewczyny w tak mlodym wieku zaczynaja starania o dziecko? 20lat albo 23 to taki przecietny wiek na 1sze dziecko,przeciez to jeszcze sie uczy i nie ma niczego co by moglo dziecku zapewnic po co tak wczesnie???

Gość ferrrarrri
ja tam nie wiem, a to tak jest, że się starają, czy po prostu wpadają??

Gość eeeeeeeenergia
ja mam 24 lata i sądze ze jeszcze z 4 lata poczekam. Maz ma 26 lat wiec sadze ze tak bedzie ok. Zobaczymy jeszcze ale pospiech odpada...za duzo mamy marzen do zrealizowania ;)

Gość annannanna
nie zawsze sie wpada.ja zaszlam w ciaze jak mialam skonczone 21.to bylo upragnone,wyczekane dzieciatko.maz pracuje.ja skonczylam studia-licencjat.teraz robie zaocznie magisterke.jest nam dobrze.rozne ludzie maja priorytety...

Gość 6uyt6uj
no tak jak ma sie faceta 10lat starszego to mozna sobie robic dzieci

Gość tak mówi
Też nie wiem po co tak wcześnie, ale to ich życie, niech robią co chcą. Ja w tym wieku nie wyobrażałam sobie siebie nawet jako żony a co dopiero matki. Ale pamiętam koleżankę z liceum, ledwo dowód dostała i ślub. I natychmiast zaczęli starać się o dziecko, ale im coś nie szło. Dziwne to trochę było jka jechaliśmy na wycieczkę kilkudniową i ona-mężatka, prosiła o pieniądze swoją mamę.