Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annannanna

skończyłam karmić nie mam okresu

Polecane posty

Gość annannanna

od ponad 2 miesiecy praktycznie nie karmie juz dziecka piersia.jestem juz 5 miesiecy po porodzie a nadal nie mam okresu.czy to normalne?dopiero w poniedzialek ide do lekarza.martwie sie gdyz przed ciaza chorowalam czego wynikiem byly problemy z menstruacja,czy to sie miesci w granicach normy

Gość annannanna
prosze piszcie co o tym sadzicie bo bardzo sie martwie.a poniedzialek tak daleko...

Gość nina serpentina
Jestem w podobnej sytuacji. Urodziłam 11 miesięcy temu. Pierwszy okres dostałam po 5 miesiącach. Kolejne bardzo nieregularne 30-45 dni ale karmiłam piersią więc to pewnie dlatego. Odstawiłam córcię od piersi półtora miesiąca temu Teraz czekam na następny okres a już 29 dc. Po pierwszym porodzie dostałam okres po 4 miesiącach a następne były dosyc regularne 28-32 dni ale karmiłam mieszanie.

Gość annannanna
jak pytalam wsrod znajomych to wiekszosc dostala jeszcze w trakcie karmienia,3-4 miesiace po porodzie

Gość xyxxxxx
ja nie miałam miesiączki przez cały okres karmienia czyli przez 10 miesięcy. Po odstawieniu syna od piersi dostałam dopiero po jakiś 3-4 miesiącach.