Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinkkaa211

Jak sie do nie go zwracać?

Polecane posty

Gość Kalinkkaa211

Jak w temacie do przełozonego ,który mi mówi raz na Ty raz przez pani dodam ze ejstem jakies 12 lat młodsza od niego .Jak zaczynam mu juz mówić czesc on mi dzien dobry jak z dystansem on po imieniu i czesc

Gość On do ciebie jak chce
ty do niego zawsze na Pan

Gość normalnie.....
powiedz, panie a od kiedy to jestesmy na "Ty" wodke pilismy? no to lepiej nabierz dystansu chamie bo mnie zaczynasz wkórwiać

Gość Kalinkaa21
mam wrazenie ze on jaja ze mnie robi tym bardziej ze z innymi nawet ciut młodszymi jest na Ty a ze mnie chyba jaja robi normalnie na przemian raz Ty raz na pani jak ja zaczynam tak to on przeciwnie

Gość Do przełożonego
zawsze mówisz na Pan , chyba że przełożonym jest Twój kumpel z podwórka wtedy mówisz Ty :)

Gość Kalinkaa21
Nie ma w tym nic dziwnego tylko ze inni młodsi ode mnie sa z nim na ty a tez go w pracy poznali ja sie czuje jak głupek raz mi mówi tak raz tak

Gość Kalinkaa21
Nie wiem skad to wynika o co chodzi poza tym jak jak zaczełam mu mówic oficjalnie on mi czesc wiec skoro z innymi młodszymi jest na Ty ja z grzecznosci tez mu czesc to on znowu oficjalnie nie wiem co to ma na celu po co to?

Gość o mu grozi
wg to mow do niego na pan, to on powinnien jasno i wyrazniec zaproponowac zebyscie mowili sobie po imieniu,jak tego nie zrobi no to bedzie caly czas Pan

Gość wtyh
jak ktos do mnie mówi na Ty (nawet przełożony) to ja też mówię na Ty. W końcu nie jesteś dzieckiem, że do Ciebie można mówić na Ty, a Ty masz mówić na Pan.

Gość kalinnkaa21
Ale ja jestem dorosłą osoba on ze mnie jaja robi najpierw na czesc jak zaczne juz z grzecznosci to znowu on chłodno oficjalnie mój facet jest od niego starszy wiec dla mnie to smieszne zeby takie podchody raz tak raz tak mówic.Mama mi poweidziała ze jak on mi mówi czesc to ja tez tak powinnam mówic sama juz nie wiem dla mnie to smieszne

Gość kalinkka21
przy swoich kolegach w moim wieku lub młodszych mówi mi przez pani jak wchodzi do biura i jestem tylko ja mówi mi po imieniu

Gość kalinkka21
ale on niby jest tam szefem ale ja jestem na stazu nie on mnie zatrudnia

Gość klaudiuszz290

Gość klaudiuszz290
On se jaja z Ciebie robi