Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bardzo ciekawa czy tak

bez zabezpieczenia

Polecane posty

Zawsze sypiam z moim facetem bez zabezpieczenia tylko nigdy we mnie nie kończy i zawsze jest to tylko jeden stosunek Ale jestem ciekawa, jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże przy 3 stosunkach, gdy kończy poza mną około 2 tygodnie po okresie??

nawet jak facet w tobie nie kończy to w ciaze i tak zajsc mozesz.prawdopodobienstwa tobie niestety nie wylicze ale rdzilabym nie stosowac tego typu praktyk jako antykoncepcji

czyli jesli taka sytuacja miała miejsce to jest szansa na ciaże??

Gość wiosenny powiew
to zależy od Twojego partnera czy jest na tyle doświadczony że wie kiedy wyjść ....ale nie polecam tej metody a już na pewno nie w dniu płodne

Mysle,ze jest doświadczony jestesmy 5 lat i wpadki jeszcze nie zaliczyliśmy ;) Tylko teraz zastanawiam sie czy w ciazy moge być jak dochodził poza mna a potem znowu sie kochaliśmy

myslicie, że powinnam test ciazowy zrobić?

Myślę że szansa na ciążę jest. Zrób test to rozwieje twoje wątpliwości

Gość weqwdqwd
Nie wiem na ile możesz zaufać wyczuciu swojego faceta ale ja i mój partner stosowaliśmy taką metodę przez dwa lata, i nie zaszłam w ciążę a po tych dwóch lata spróbowaliśmy pełnego stosunku jeden raz i od razu poczęliśmy dziecko. Innymi słowy mogę potwierdzić skuteczność.

chyba będe musiała zrobić test;) a kiedy najlepiej go zrobić znaczy po jakim czasie od stosunku?

Polska w temacie antykoncepcji jest jeszcze w gęstym buszu.

Jeśli dochodził poza tobą, ale zaraz potem znów się kochaliście, to masz wielkie szanse na ciążę.

Gość nie wiem już sama
kiedyś na anatomii babka nam mówiła ze przy 3 stosunku w ciągu 24 godz w spermie już praktycznie nie ma plemników. i ze można isę bzykac bez zabezpieczenia. mówiła to w wiekszosci grup;) i kiedyś jedna ze studentek przyszła z córeczka pokazać jej ze jednak się myliła...;)

Tak, przy trzecim stosunku wytrysk już nie jest taki mocny i obfity, i jest słabszy jakościowo, ale jeśli ktoś się nie umył po pierwszym i po drugim, to przecież... przy trzecim wkłada wszystko, co tam na sobie ma :] Że się tak wyrażę :]

Gość nie wiem już sama
masz rację:)

Gość bardzo bardzo ciekaczy tak
Płakac nioe będe jesli okaze sie,ze to ciąża Chociaż chccielismy jeszcze z rok poczekać ;)

A w ogóle, jak dla mnie, to... taki stosunek przerywany, to fuuuj ;] Nie wyobrażam sobie, żeby facet musiał tak wyskakiwać, no i potem żyć w jakiejś obawie, w stresie przed ciążą. Ale może to tylko ja inna jestem ;]

Gość lolitka daisy
a po co przerywany? Przeciez sa gumki..

Gość krecona glowa
to okropne jak facet tak musi wyskakiwac,to lepiej wogole sie nie kochac To tak jakby tylko nadgryzc ciastko..ble

Gość bardzo bardzo ciekaczy tak
po wszystkich prezerwatywach dostaje uczulenia a tabletek brać nie moge to co mam robic nie kochac sie?:P

Gość kalafiorek123
ja z mężem stosowałam stosunek przerywany jako medodę anty przez 3 lata i nie zaszłam, potem przy pierwszej próbie udało mi się zajśc w ciąże, dodam że kochalismy sie pare razy jednej nocy, więc jak dla mnie ta medoda anty była skuteczna