Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moskwa moskwa

I po eurowizji

Polecane posty

Gość moskwa moskwa

Polka odpadła. Po obejrzeniu stwierdzam, że tylko Doda miałaby szansę zaisnieć w tym konkursie. Tam osób skromnych i na poziomie absolutnie nie cenia. Trzeba pokazać troche ciała i jeszcze kolorem zabłysnąć, żeby zwrócili na kogoś uwage.

Gość LilaStars
Do przewidzenia to było, jak samych ciołków sie wysyła :O Propunje w nastepnym roku wsyałąc Kaje Paschalską :O

Gość moskwa moskwa
A pamiętacie Ich troje...zajęli siódme miejsce. A występ- żenada. A jednak się podobało.

Ło matko....a kto to jest ta Lidia??????????????????????????????????????

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zezlila mnie ta eurowizja...kazdy reprezentant spiewal w swoim jezyku tylko ta durna dupa musiala po angielsku!wrrrr

Gość kawalek calkiem calkiem

jestem obrażona na eurowizję 😠 towarzystwo państw wzajemnej adoracji, może byle co zaśpiewać a i tak zaprzyjaźnione państwa będą głosować mam ich w doopie

Gość moskwa moskwa
aliksandra w sumie to masz rację, chociaż głosuja ludzie przez sms. A na Polaków za granica nie ma co liczyć, bo im każdego centa szkoda.

ludzie -Etyde Górniak wybrało jury - bo wtedy były inne przepisy a jak są sms to niektóre państwa nie mogą się przebić choć dają super utwory

Gość sklnxjknbse
Edyta Górniak zajęła II miejsce ogolnie z pobudek politycznych(to tak samo jak wojtyła został papiezem,nasza miska została mis swiata).W tamtych czasach nie głosowała publicznosc.

Ale to nie zmienia faktu, ze Edyta jest najlepsza Polska wokalistka, moim zdaniem. I bardzo chcialabym uslyszec ja na eurowizji. Np. z piosenka 'niesmiertelni' :)

Gość szklana podłoga...
Ale ta Lidka wyła i fałszowała jak opętana aż moje głuche ucho to usłyszało

Kahori - byc moze. Pamitam jak kilka lat temu wystepowala ta Kate Rayan(czy jak to tam sie pisze). I nie przeszla polfinalu, co jest niemozliwe, bo przeciez ona ma tyle fanow na calym swiecie.

Gość czuje ze smierdzi ten temat
tak Edyta jest :classic_cool: tak jak wtedy nasz hymn na stadionie zaspiewała zenua

a co mnie Edyta obchodzi , dawno i nieprawda -- chyba w 1994 śpiewała ja chce żeby teraz każdy miał szansę , bez sensu że wychodzi pajac -poskacze, piernie i pół europy na niego głosuje bo wspierają go panstwa zaprzyjaźnione i ich emigranci rozsiani

Gość moskwa moskwa
to niech nasi zbojkotuja. Po co tam kogoś ciągle wysyłają, a nam wmawiaja, że tym razem to już na pewno...

Gość DIDZEJ
Dajcie Mandaryne to od razu bedzie wygrana Hoppaa !!!!

Gość i po cholerę ogladacie
badziewie???

Gość nie zgodzę się z kims
tam, kto pisał wyzej o polityce. Fakt Miss Swiata została Kręglicka i to była polityka , na bank ! Ale Górniak piosenkę miała swietną i swietnie ją zaspiewała. Obejrzyjcie na You Tube - tamtą Eurowizję. Była najlepsza i powinna wtedy wygrać. Nawet zagraniczne komentarze takie są. Wszyscy piszą , ze powinna zostać zwycięzczynią! Co do hymnu to fakt, nie popisała się. Cos jej chyba odwaliło z wykonaniem i interpretacją.

od kilku lat państwa dyskryminowane mówią o bojkocie i jakoś do bojkotu nigdy nie dochodzi. Prawda jest taka że z tych sms mają miliardy i nie odmówią sobie tego bo pół Europy głosuje albo więcej.Nawet wśród nas są ludzie którzy wczoraj wysyłali sms