Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bŁeeee bŁeee

Okropne robaczki na ścianach w łazience!! Pomocyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość bŁeeee bŁeee

Wiem, ze nie ten dział, ale zazwyczaj wypowiadam się tutaj. Dziewczyny może Wy się z tym spotkałyście. Od jakiegoś czasu wynajmuję mieszkanie. Całe ono jest z płyt gipsowych, nowe budownictwo. Zawsze rano i wieczorem, szczególnie w łazience widuje dziwne robaczki na ścianach i nie są to te rybiki czy jak im tam. To zupełnie coś innego: Okrągłe, jedne mniejsze inne większe, taki kolor szaro-brązowy, płaskie, nie uciekają, bo są strasznie wolne... Jak to wytępić i co to jest ????

Nie wiem co to jest, ale nie możesz na początek spryskac zwykłym muchozolem

takie pół centymetrowe rozciągnięte krople wody??? jak tak to rybki ale one są bardzo miłe i niegroźne :) zjadają naskórek ludzki podobno więc czyszczą ci łazienkę gratis

Gość bŁeeee bŁeee
ale co mam spryskac. Robaka? Bedzie nastepny, bo zabijam kazdego, a na drugi dzien jest nowy :(

Gość bŁeeee bŁeee
Tak, tak, taka kropla jakby roziągnieta i płaska, ale ja mialam rybiki w poprzednim mieszkaniu i to NIE TO. Te rybiki były na podłodze, takie srebrne szybko się ruszały takie wąskie, a to sie wcale prawie nie rusza, i jest szerokie i inny kolor i zupelnie cos innego

Gość bŁeeee bŁeee
Coś mi się wydaje, że to mogą być przybysze z kosmosu.

Gość bŁeeee bŁeee
FRANKAZWARSZAWY i te o których piszesz sie tak jakby slizgają po podłodze. To zupelnie cos innego :(

Gość bŁeeee bŁeee
Takie bardzo płaskie stworzenia, szaraki zwykle, nie wzbudzające zbyt wielkiego obrzydzenia, bo jak sprawdzam na necie takie różne insekty domowe to aż żygać się chce... to jest "normalne" :o

Gość może to pluskwy

Gość bŁeeee bŁeee
oglądałam na necie pluskwy i to na pewno nie to :(

Gość bŁeeee bŁeee
FRANKAZWARSZAWY na 100% nie to :(

Kup plytke globol za 12 zl i postaw w lazience,zdechna po 2 dniach.Dziala na wszystkie robaki domowe a nawet muchy.

Gość migallllllllllllllllll
moja babcie ma takie w piwnicy pojawiaja sie one w miejscach gdzie jest wilgoc

Gość z opisu wynika ze to prusaki

Gość bŁeeee bŁeee
marcelina1979 mam niemowle w domu. Boje się ze to coś co mam postawić i to ma zabić te robaki to że ten "zapach" rozprzestrzeni się na mieszkanie i może zaszkodzi małemu ? :o

Gość ewewe
Robaczki... Co za infantylny babsztyl bleee

Gość bŁeeee bŁeee
Zawsze jak rano wchodze do lazienki to max 5, czasami 3, a czasami nic, w dzień nie ma ich wcale, a dosłownie SZUKAM !! i nie ma. Zawsze są w nocy lub po nocy. 2razy znalazłam w pokoju. :(:(:(

Gość bŁeeee bŁeee
Ogólnie większość lokatorów karży sie tu na wilgoć w mieszkaniach. Podobno dużą!! ale u nas tego problemu nie ma więc nie wiem o co chodzi :( Zapytam ich o te robaki. Jeszcze dziś!!

moja mama miala karaluchy, kupiła płytki \"globol\" wytempiło wszystko, są skuteczne

acha a wcale zapachu te globol nie dają, wklada sie je pod pralke, pod meble, jedno na pomieszczenie. Nie powinno szkodzic dziecku, nie wolno tego tylko dotykac i to wszystko, moja mama ma psa który zyje pomimo tych plytek a wszedzie wywachuje.... Naprawde polecam te plytki