Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

jak mam szukac pracy kiedy nie ma ofert?

Polecane posty

madziulkaaaaaaaaaaa ale ja pisałam, że u mnie jest dużo ofert :) A jeszcze co do tego UP to bzdura totalna, nie mogą Ci odmówić zrobienia kursu, nawet jeśli jesteś bezrobotna 1 dzień, masz do niego prawo. Nie ma czegoś takiego, że tylko ludzią, którzy są długo na bezrobociu należą się kursy. Każdemu się należą. Nie daj się wykiwać.

Gość zodiakalna waga
faktycznie stanowiska wymienione przez autorke sa dyrektorskie:O:O wow ludzie!

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
co ja mam robic? jestem zalamana:9 ryczec mi sie juz chce

Masz rację. Lepiej nie pracować nawet za 1200zl, bo obraza majestatu, korona z głowy Ci spadnie... Lepiej nie pracować wcale i nie mieć co jeść. A teraz idę, bo obowiązki czekają.

Gość T5
1200 to mozna zarabiac, o ile jest szansa na awans. Ale praca w fabryce na pewno do takich nie nalezy.

trzydziestka - ja juz wysylalam cv do firm Nie masz WYSYLAC CV do firm, tylko CHODZIC OSOBISCIE NA NOZKACH, i nie 2 CV tygodniowo, tylko 10 dziennie. Wez Panorame Firm i idz. A jesli jakas firma Cie szczegolnie zaciekawi, obejrzyj w necie ich strone Internetowa. Przygotuj sie do rozmowy. Zamiesc ogloszenie drobne w gazecie lokalnej.

Gość vcbcv
Wy te kwoty 1200, 1400 to podajecie na reke, czy brutto? Bo jesli na reke i ktos sie burzy, ze za malo, to dziwne podejscie.

Gość lolieeee
chodzic? a co to za roznica wyslac czy isc? jak pracodawca bedzie zainteresowany to odp na maila od kiedy za samo zaniesienie cv dostaje sie prace?:O

Gość lolieeee
chyba juz sie nie dowiem:O

Gość jakaporaca
ja w ogole bardzo watpie w skutecznosc wysylania cv czy chodzenia do firm jesli sami nie daja ogloszenia ze szukaja pracownika :/ bo jak chca kogos zatrudnic to oglaszaja nabor, a jak nie to nie zmieni tego ktos kto im podrzuci swoje cv

Gość lolieeee
tez mi sie tak wydaje:(

Gość lolieeee
nikt wiecej nic nie dopowie?

Gość eggtry6tujur
kobieto, wysylasz 1-2 CV tygodniowo???????????? JA WYSYLAM 30 DZIENNIE!!!! I cisza. To chyba ja sie powinnam martwic,

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
tyle wysylam bo tylko tyle jest ofert:O a do innych firm tez wysylalam i nic nie wiem co robic zalamana jestem:(

Gość jakaporaca
ale efekt taki sam, więc co za różnica czy 2 czy 30 :/

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
wlasnie:(

Gość eggtry6tujur
no wlasnie ja tez sie czuje zalamana, tyle Cv dziennie i dupa. Chyba sie nie nadaje, albo mam za duze wymagania fin

Gość kaczulindaa
madziulka - podobno 70% ofert pracy nie jest nigdy oglaszane. Nie wiem na ile to prawda, ale takie podobno sa statystyki.

Gość hha6h
nie jest bo z gory na te miejsca pracy ida znajomi :p

Gość moim zdaniem jest róznica
czy się osobiści pójdzie czy się wysle...często jest tak, ze maili nikt nie czyta, albo robi się to bardzo pobieżnie... a jak się osobiście zrobi dobre wrażenie na pani z kadr, to może zaprocentować i po pół roku- -osobiście znam taki przypadek- moja kuzynka, poszła do firmy, o której marzyła - zajmuje się logistyka, a tam był jeden z największych europejskich oddziałów- nie było, żadnych ofret o pracę! ale poszła, zostawiła CV i dobre wrażenie..... zadzwonili po pół roku! teraz jest tam kierownikiem i świetnie zarabia.... co do ofert pracy.... ja mam małą firmę i taka prawda, ze szczególnie te mniejsze firmy rzadko dają ogłoszenia, po prostu brak czasu i kadr na prowadzenie naboru...najczęściej przyjmuje się kogoś z polecenia, juz pracujących osób lub rodziny.... ale jakby przyszedł ktoś "z ulicy" i zrobił dobre wrażenie... to czemu nie :D

Gość gfg
"szczególnie te mniejsze firmy rzadko dają ogłoszenia, po prostu brak czasu i kadr na prowadzenie naboru" czyli jak potrzebujesz pracownika to zamiast dac ogloszenie do gazety, wolic czekac az ktos z "uliy" przyjdzie i zapyta sie o prace? :o

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie wierze w te chodzenie po firmach poza tym dla mnie to dosc durne ze firma np daje ogloszenie podaje maila i co nie czyta tych podan tylko czyta te przyniesione osobiscie? od kiedy przyjecie kogos do pracy zalezy od formy dostarczenia cv?:O

Gość kasiaaawasia
hmmm ja tez nie wierze w tochodzenie po firmach dla mnie to troche upokarzajace