Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka zuzanka

jak się ubrać?

Polecane posty

Gość panienka zuzanka

dziś piątek, więc postanowiliśmy wybrać się ze znajomymi do klubu. nie jestem imprezową dziewczyną, więc zupełnie nie wiem jak się ubrać, żeby wyglądać kusząco, ale nie jak dziwka i blahara (tak mi się zawsze kojarzyły klubowiczki). Klub ma dobrą opinię i kapryśną ochronę, a ja nie mam dowodu jeszcze (jestem rok młodsza niż moi znajomi). chciałabym wiec wygladać troszke starzej, żeby nie było afery przy wejściu, to kilka miesięcy nie mam 14 lat przecież. jakieś pomysły? siedze przed otwartą szafą i rozkładam ręce.

Gość panienka zuzanka
dziewczyny pomóżcie, nie mam zupełnie pomysłu :(

Gość w dużej mierze to jak się
ubierzesz, zależy od tego, co masz w szafie

Gość panienka zuzanka
baaaardzo różne ciuchy. dlatego chciałam was prosic o podanie jakiegoś przykładu. myslalam, żeby założyć czarne rajstopy, szare krótkie spodenki (do połowy uda) szarą koszulę i czarną podkoszulkę z dekoltem. tak bedzie dobrze? czy może sukienka? spodnica?

Gość cleoblack
ech ja zazwyczaj zakładam po prostu jeansy, szpilki lub balerinki (w zależności czy chce poszaleć na parkiecie czy nie :)) i do tego jakiś fajny top, przeważnie czarny, bo ja bardzo lobię ten kolor i akurat pasuje do mojej karnacji :) nigdy nie staram sie przekombinować, zakładam te ciuchy w których jest mi wygodnie i dobrze się czuję a wieku chyba bardziej niż strojem możesz sobie dodać makijażem, jeśli ci na tym zależy :) pozdrawiam i życzę udanej imprezy

Gość panienka zuzanka
czy tak będzie dobrze? niehc się ktoś wypowie, proszę.

Gość panienka zuzanka
dzięki. a wiesz może jak podkreślić niebieskie oczy (nie maluje się na codzień tylko tusz)

Gość cleoblack
hm no ja mam brązowe :) myślę że jak zrobisz sobie czarna kredką lub eyelinerem czarną kreskę nad powieką to podkreślisz oko a nie będziesz wyglądała jak malowana lala :)

Gość melissa02
Koszula? Raczej nie... Proponowałabym bardzo obcisłe rurki, top - najlepiej czarny (postarza) i jakies odjechane szpilki. Do tego mocny makijaż oczu i już wyglądasz na kilka lat więcej :)