Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wszystkie pieniądze

Jakie emocje wami targają gdy czytacie kafeterie?

Polecane posty

Gość jak wszystkie pieniądze

Humor oburzenie zastanawianie sie czy ktos jest aż tak głupi czy tylko podpuszcza? co jeszcze?

haha, dokładnie- humor, oburzenie, niedowierzanie, litość, współczucie. A najlepsze jest to, że potem sama doszukuję się podobnych problemów u siebie:-D

jestem wzburzony i zaraz żądam na posiedzieniach osiedlowago ADM powołania komisji ds. targających mną emocji podczas czytania kafeterii ...

Dzika, niczym nieskrępowana empatia :)

Gość wiosenny powiew
ja nie raz śmieję się w głos z niektórych wypowiedzi cenię dobry i na poziomie humor ale czasem szczęka opada jak czytam idiotyczne komentarze i wtedy zastanawiam się jak daleko może pójść ludzka głupota ...skąd w ludziach tyle agresji i braku tolerancji

\"skąd w ludziach tyle agresji i braku tolerancji \" - z natury oraz poczucia anonimowości :)

Gość jestem zmieszana
nie wstrzasnieta:O

Gość śmieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech
:D:D:D:D

wychodzi na to, że znudzenie i zmęczenie ;) ale na kafe wchodzę właśnie z nudów i kiedy chcę się odmóżdżyć. I to znudzenie czasem mija, a zmęczenie niemal zawsze ;]

a ja lubie czytac na kafeterii fajne tematy,np.powazne,gdzie rozmawia sie o ciezkich sytuacjach itp.lubie tez smieszne,i wtedy wlasnie lubie kafeterie,a najbardziej nie lubie,jak sa glupie podszywy,z wulgarnymi tekstami,zupelnie nie wiem jaki ktos ma cel zeby tak pisac i tak sie zachowywac,wtedy sie denerwuje strasznie,ze sa tacy ludzie na tym swiecie,ze w taki chamski sposob sie z kogos nabijaja,np,ktos pisze ze ma taki problem,a za chwile podszyw: mam taki problem bo jem kupy mojego psa. Ani to smieszne,ani zabawne,raczej zalosne

Gość kkkkkkkkkkkk
:)

Szczerze to praktycznie zadne poniewaz to co tu sie pisze to w 90 proc prowokacje.