Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O moim facecie

Mój Facet Stracił Prawictwo Z Prostytutką

Polecane posty

powiem tylko tyle-podziwiam i wspolczuje jednoczesnie.sama mam 26 lat i nie wyobrazam sobie jakby moje zycie wygladalo bez sexu...jesli nie potrafisz znalezc dziewczyny,to chyba bym sie nie powstrzymywala przed agencja.ale chyba lepiej pojsc do porzadnej,wiecej kasy,ale przynajmniej komfort psychiczny,ze nikt cie nie goni.licz sie tez z tym,ze moze ci nie stanac z nerwow.wtedy kasa w bloto...moj facet tez tak mial.

Gość
koorwa ale masz problem :o :o :)

Gość No nieee
A co się tak na dziewicę uparłeś? Teraz taka moda na dziewice jest, czy jak? Sorry że się nabijam ale to śmieszne dzielić kobiety na czyste i te zbrukane!

Gość No nieee
No jest ciężko, ale od razu dziwki?? W tylu miejscach można poznać fajną kobietkę i albo coś więcej z tego będzie albo nie.

Gość No nieee
Lepiej iść do łóżka z dziewczyną której się podobasz niż z taką co nawet menelowi da dupy, a przecież prostytutki i dziwki w większości tak właśnie postępują.

Gość No nieee
Och, och co za wspaniała cenzura słownictwa. Dobra to narciarz, spadam na basen!

Gość fuj prawiczek
Ty juz lepiej idz do burdelu bo z tym ryjem nie masz szans na dziewczyne

Gość No nieee
Sex jest wspaniały, ale uwierz z właściwą osobą to odlot w przeciwieństwie do przelotnego związku. Może będziesz kiedyś miał porównanie, bo tego trzeba na własnej skórze doświadczyć. Ja żałować będę do końca życia że nie czekałem na tę jedyną. Nie chodziłem na dziwki, ale byłem w przelotnym związku, a wystarczyło poczekać 2 lata na tę jedyną. No ale każdy woli inaczej i nie wiadomo kiedy się pozna kogoś na zawsze.

Gość prawik jestes nudny jak flaki
z olejem. Ileż można prawić o tym samym? To jakas paranoja!!

Gość No nieee
Nie przeszkadza mi że nie była dziewicą, nie chcę żadnej innej. Tez była w związku, ale jej nie wyszło. Miałbym przez to z nią nie być? No co Ty!!

Gość prawiczek maciej
mnie tez ratuje tylko wizyta w agencji i sex z prostytutką