Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O moim facecie

Mój Facet Stracił Prawictwo Z Prostytutką

Polecane posty

Gość O moim facecie

Gość farmazony
zalisz czy chwalisz??

Gość O moim facecie
byłam zaskoczona gdy się o tym dowiedziałam

Gość O moim facecie
Nie wiem co o tym myślec, czy wielu facetów traci w ten sposób prawictwo?

nie wiem ilu,a jakie to ma znaczenie..powiedzial,ze wszysscy jego koledzy juz mieli narzeczone,on nikogo znalezc nie chcial i nie chcial byc do tylu,wiec poszedl,ale czegos mu tam brakowalo.mowil,ze to nie dla niego,wiec nie mam sie czego czepiac,sama swieta nie jestem. gorzej jak to zrobil dla szpanu.brat mojej kolezanki mial w pewnym sensie smieszny pierwszy raz.umowil sie z prostytutka w mieszkaniu,wchodzi po klatce,patrzy,a to babka po 40-stce...powiedzial tylko "stara byla,ale glupio mi bylo odejsc,wiec to zrobilem".hihih,niezly koles :P

Gość O moim facecie
"stara byla,ale glupio mi bylo odejsc,wiec to zrobilem" hehe dobre

Gość po 40 tce stara baba
???????? hmmmm tez bedziesz stara:D

wiesz to nie jest zadna wymowka:"powiedzial,ze wszysscy jego koledzy juz mieli narzeczone,on nikogo znalezc nie chcial i nie chcial byc do tylu..." jakby sie szanował to by poczekal na ta jedyna i zrobil z nia to... zal mi tych gosci co zrobili to 1 szy raz z prostytutka...:/

moj facet mial pierwszy zwiazek w wieku 17 lat i tylko calowanie,a potem dopiero mnie w ieku 40 lat...ma maly swiat...myslisz,ze powinien czekac do 40-ego roku zycia z wiankiem?

Gość O moim facecie
Mój nawet nie miał 18 lat jak był u prostytutki

Gość O moim facecie
prawiczek a ty bys poszedł do prostytutki?

Gość sfetr z Biedronki
przecież to o prawiczku było... :(

Gość O moim facecie
tak

to nie mial 18 lat i poszedl do prostytutki...buhahaha nie dziwiłabym sie jakby mial 30 i nie chcial byc prawiczkiem a nie 17...

moj facet jest holendrem..tu sie inaczej na to patrzy.oczywiscie,ze dumna z tego nie jestem,ale to taki dobry czlowiek,dziwi mnie,ze tak dlugo byl sam.i tak-poza prostytutka tylko ja,wiec mial zerowe doswiadczenie,ja go wszystkiego uczylam,a przeciez to on jest starszy..ale przeciez jak sie kocha,to to nie ma znaczenia :)

Gość uyer
ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem , na razie nie planuje isc na prostytutki , ale w przyszłosci jest to mozliwe .. W koncu nie chce raczej umrzec jako prawiczek ..

Gość uyer
skoro jest duza szansa ze moja przyszła dziewczyna nie bedzie dziewicą , to i ja nie musze byc prawiczkiem .KObiety tez sie nie poswiecają i nie starają ..Gorzej traca dziewictwo przed 20 tką.. A potem taka sie rozejdzie ze swoim facetem i potem chce byc z prawiczkiem .. NIe ma mowy .. Skoro ona niie dala rady to i ja nie dam .. Nie moge byc poszkodowany..

ale i tak chyba z dwojga zlego lepiej uslyszec ze prawiczek niz ze byl u prostytutki..kobiety nie lubia takich deklaracji.choc z drugiej strony jak koles ma 30 lat i nic,to zaczne mysle,ze cos nietak z jego potencja

Gość uyer
moja dziewczyna bedzie zaliczac facetow , a ja mam zyc w celibacie ? NIe ma mowy .. JAk kobiety sie kurwią to dlaczego my mamy być aniołami ? Skoro kobieta nie jest w stanie mi ofiarowac dziewictwa to ja jej nie dam prawictwa .. Proste . Dlatego przez znalezieniem sobie dziewczyny musze isc na dziwki .. Nie moze byc tak ze znajde sobie dziewczyne , a potem ona okaze sie niedziewicą i bede sie zle z tym czul ze chodze z używaną .. JAk laska jest uzywana to ja tez chce byc uzywany .

tylko nie rozumiesz jednego-kobiety patrza na zycie bardziej emojconalnie...dla ciebie uzywana to uzywana,nie wazne jak..a dla kobiety jest roznica czy sypiales z laska w zwiazku uczuciowym,czy poszedles do domu rozkoszy i za to zaplaciles.przemysl.lepiej poszukac jakiejs tam i to zrobic.dziwke bierz jako ostatnie rozwiazanie

Gość uyer
no coż .. Ja widze to inaczej ..

ale szukasz normalnej dziewczyny...czy czekasz na cud?bo widzisz-to ze bedzie nagle w zwiazku nie zxnaczy,ze to juz na zawsze...ludzie przychodza i odchodza

Gość uyer
chce miec dziewczyne dziewice . Ale jak pojde na prostytutki to moglibym chodzic i z niedziewicą ..

jezeli dziewczyna stracila dziewictwo w zwiazku,to moze miec cos przeciw porstytutce.a chcialbys zeby twoja dziewczyna stracila dziewictwo w zwiazku sponsorowanym? zreszta nie byles w agencji.nie wiem czy bedziesz mial na tyle odwagi.moj facet byl,ale sam mowil,ze mu sie nie podobalo.wiadomo-to kobieta do sexu,a nie rozmowy,a jakos tak dziwnie "bez wstepu" sciagnac ubranie i wciskac penisa

Gość uyer
czy bedziesz mial na tyle odwagi tez nie wiem .. Na chwile obecną nie mam odwagi , ale moze za jakis czas odwaga przyjdzie ..

nie wiem czy nie myle,ale jesli masz 26 lat,to juz zadna dziewczyna od ciebie prawictwa wymagac nie bedzie. zastanow sie czy potrafisz wejsc do pokoju,rozebrac sie i tak po prostu zaczac.jesli podrywa sie dziewczyne na dyskotece,to z reguly stawia sie jej drinka,rozmawia,pare pocalunkow,to buduje atmosfere.w burdelu tego nie ma.

Gość uyer
nie wiem czy nie myle,ale jesli masz 26 lat,to juz zadna dziewczyna od ciebie prawictwa wymagac nie bedzie. czyli moge isc na prostytutki , ale nie mam odwagi :/ Jak sobie nie znajde dziewczyny do 30 -tki to na 90% pojde do agencji