Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaatakaaa

orgazm w ciazy

Polecane posty

Gość monikaaaatakaaa

mam pytanie - czy czeste orgazmy w ciazy nie szkodza dziecku???? lubimy seks z mezem baaardzo i czesto kochamy sie nawet po 2-3 razy dziennie..nie zawsze jest to stosunek czasem tylko pieszczoty az do orgazmu...dodam ze zaczynam teraz 8 miesiac.... załozyłam taki temat na ciazy ale nikt nie wie...moze tu mi ktos odpowie....

Jeśli wszystko z ciążą ok,nie masz żadnych komplikacji czy ryzyka przedwczesnego porodu,to śmiało możesz uprawiać seks.

W 9 miesiącu proponuję zrezygnować z orgazmów. Powodowane przez nie skurcze mięśni mogą zainicjować przedwczesny poród.

Gość hahaha dobre
Florek wyczytałeś to w pani domu czy filipince?

Gość magika de czar
kochałam się do ostatniego dnia ciaży,dziecko urodzone dzień przed terminem.Orgazm nie powodował u mnie skurczy ani takich tam,wszystko było ok,w 8 miesiącu to już dziecku nic nie grozi,no smutno by było wywołać dziecko na świat za wsześnie w taki sposób ale jak ciąża do 8 miesiąca jest wszysko ok to czemu ma sie w 9 coś stać

Powinno się zrezygnować z intensywnego ssania sutków przez partnera,gdyż pod wpływem ssania organizm zaczyna wydzielać oxytocynę,odpowiedzialną za skurcze macicy.