Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llifghgjhg

Ta dziewczyna ma dopiero 26 lat a zobaczcie jakie osiągnięcia..zazdroscicie ???

Polecane posty

Gość llifghgjhg

JA CZĘSTO ZAZDROSZCZE TAKIM KOBIETOM ..KARIERY ITD.. POPROSTU MOZNA POZAZDROSCIC TYLKO TAKIEGO DOSWIADCZENIA W WIEKU 26 LAT .. http://www.goldenline.pl/anna-smoter

Gość kret9999999
no super podziwiam.

Dobre :D ale się usmiałem :D

Gość nie zazdroszcze jej
Ma 26 lat, a dopiero od 2 pracuje w tej firmie :O Ja zaczelam pracowac jak mialam 19 lat i w tym samym czasie robilam studia, mam o wiele wieksze doswiadczenie :O Tez mi cos :O

Gość DIYHJH
W DODATKU PO ANGIELSKU NAPISANE WSZYSTKO..SZOK SKONCZYLA DWA FAKULTETY A JUZ MA TAKIE DOSWIADCZENIE.SZOK

Gość DIYHJH
TY CO PISZESZ ZE JEJ NIE ZAZDROSCISZ..TY PEWNO STUDIOWALAS ZAOCZNIE CZYLI STUDIA SYFNE A ONA DZIENNE MA I W DODATKU JAKA PRACA ..CIEKAWE JAKIE TY MASZ DOSWIADCZENIE..PEWNO BYLAS W SKLEPIE SPRZEDAWCZYNIĄ ALBO SEKRETARKA W BIURZE..BUHAHAHAHA

Gość 7778
sorry, ale moje cv wyglada lepiej. zgadzam sie, ze osiagnela cos, ale podobnie jak wielu innych ludzi.

a dlaczego sprzedawca jest gorszy??? każdy ma to co chce i w czym dobrze się czuje i to że ta panna jest wykształcona nie znaczy że ktoś inny ma jej zazdrocić

Gość ekghjhj
rAczej wiele osób nie ma takich wiec nie gadajcie ze wasze cv wyglada lepiej . ma kumpela tez ma cv gdzie ma 30 rodzajów pracy i na 5 stron ale to byly prace dorywcze a ta laska tu to ma stanowisko z klasą biznesowe..jest czeg ozazdroscic. i dwa fakultety dzienne..szok

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lansuje sie panna

Gość 7778
ja mowie, ze wiele osob ma podobne osiagniecia, m.in. ja, takze fajnie, ze jej sie udalo, ale nie jest jakims wyjatkiem, ja mam 27 lat

a ja jej nie zazdroszczę, studiów nie skończyłam języka nie znam, skrobię pięty klientkom i bardzo mi z tym dobrze bo robię to co lubię :)

Gość nie zazdroszcze jej
Nie pracuje jako sprzedawca :D A studiowalam zaocznie wlasnie po to aby moc zdobyc wczesnie doswiadczenie oraz pomoc tez troche finansowo rodzinie. Nie kazdy ma bogata mamusie, ktora mu zasponsoruje studia :D

Gość nie zazdroszcze jej
I wcale nie jestem wyjatkiem. Wiekszosc moich znajomych konczyla 2 fakultety i jeszcze do tego praowali. Wszyscy sa teraz na kierowniczych stanowiskach i maja o wiele wieksze doswiadczenie. Ta dziewucha to przecietniacha i jeszcze do tego za ladna to nie jest :D

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
wyglada na bogata coreczke tatusia

Gość nie zazdroszcze jej
ooo wlasnie. Poza tym nie znamy jej i moze tatus jej zalatwil posade :O A to by oznaczalo, ze jest nawet ponizej przecietnych :P

Gość henryka serduszkowa
a czym takim szczególnym ona się zajmuje? do czego jej umiejętności przydałyby się na bezludnej wyspie? albo w trakcie wojny atomowej? do niczego we mnie szacunek wzbudzi jakaś niezła lekarka, laborantka, wybitny cieśla, a nie takie coś nijakie, przydatne jedynie w kapitalizmie :D

tak nie do końca po angielsku, stopien znajomosci języków i ukończone szkoły wpisała po polsku. Skoro tak dobrze zna angielski to mogła chociaz sie tym pochwalić bardziej

Gość nie zazdroszcze jej
Laska chciala sie wylansowac, a tu dupa :D

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
szczerze? mam to w dupie kim jesteś :) jakbyś była kardiochirurgiem to może bym padła z wrażenia

Gość ekghjhj
ale jaja znam ją ona jest ze wsi malej ..i teraz w warszawie sie wybila dzieki tylko sobie.bo nikt jej pracy nei zalatwil ani kariery. bo tak jak mowie pochodz iz malusienkiej wioski .

Gość henryka serduszkowa
a czym konkretnie się w pracy zajmuje? co potrafi robić, czego nikt inny nie umie? przyszywa martwe dłonie do reszty żywego ciała? modyfikuje DNA? określa położenie czarnych dziur w kosmosie? usprawnia działanie teleskopów? odkryła niścisłości w teorii A. Einsteina? zna unikalne narzecze języka swahili, lub jakiś inny egzotyczny język? no słucham? czego mam jej zdzrościć?

Gość ghjghgh
tego ze zna biegle dwa języki i ma super prace praca z klasą na wsyokim stanowisku

nie zazdroszczę jej --> zazdroscisz jak cholera. Gdyby było inaczej to byś się tak nie burzyła, do tego obrażasz jej wygląd który nie ma tu nic do rzeczy :O

Gość henryka serduszkowa
no, ale na czym ta jej praca z klasą polega? i jakie to języki? rozumiem , że chodzi o angielski (podstawa) plus 2 dodatkowe?

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
"nie zazdroszcze jej " a wypierdalaj ty zawistna gnido, ty akurat jestes zajebiście zazdrosna bo chyba z 10 postów napisałaś. i co żal ci dupe ściska że inni maja kase? moi rodzice ciężko pracowali na to co teraz maja, a co twoi robili w tym czasie? banda nieudaczników, powinno ci byc wstyd za siebie i swoja rodzine a nie jechac po obcej osobie i wyzywac wszystkich ze im tatus załatwił

Gość B. Rukiew
widocznie zdolna i pracowita:) ale szczerze mowiac bardziej zazdroszcze takim co nic nie robia a maja kase:o a wielu takich...