Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaa

miesiaczka ??? pomocy !!

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaaa

dziewczyny blagam napiszcie co to moze byc ??? Miesiaczkuje od ponad 10lat i niegdy nie mialam takiej miesiaczki martwie sie troche miesiaczka zaczela sie plamieniem i bez bolu co u mnie tez jest nowoscia (zawsze mam mocne bolesne miesiaczki przez 5 dni ) plamienie bylo czerwone skape i trawalo cale popoludnie pozniej pobolal troche brzuch i krwawienie bylo mocniejsze i tak kolejny dzien nastepnego dnia juz znow tylko plamienie ,no i dzis rano czarna krew na papierze brazowa nie takie plamienie nigdy tak nie mialam martwie sie

Gość smierdzi mi tu
moze jestes w ciązy??

Gość zaniepokojonaaaa
staram sie o dziecko ale raczej wykluczam ciaze bo robilam test dzien przed @ i byl negatywny , a poronic raczej tez nie poronilam bo 1.ciazy nie bylo raczej 2.poronilam juz 2 razy w 4 tc i wygladalo to calkiem inaczej byl ostry bol i krwawienie ze skrzepami 6-cio dniowe

Gość zaniepokojonaaaa
up

Gość maaartuuusiek
Nie rob testu przed terminem miesiaczki! Wykonaj go teraz, wynik bedzie wiarygodniejszy.

Gość majmaj
a moze lepiej idz do lekarza?? dziewie sie ze dziewczyny nie chodzicie do lekarzy jak cos soe z wami dzieje;/

Gość smierdzi mi tu
po co maja chodzic od czego jest kafeteria :D

Gość majmaj
no napewno nie od badania i stwoerdzenia co z wami jest;/ przykre

Gość maaartuuusiek
Ej ludzie! Dziewczyna nie umiera! Poprostu jej okres byl inny niz zwykle wiec chciala sie poradzic, od tego chyba jest ta kafeteria! A poza tym skad wiecie ze do lekarza rowniez sie nie wybiera? Czemu niektorzy musza tak strasznie krytykowac innych??? To jest wlasnie przykre...

Gość smierdzi mi tu
ja to weim ale zanim kobieta/dziewczyna pojdzie do lekarza zakłada tysiące głupich topikow i tu szuka odpowiedzi-zgadzam sie przykre

Gość zaniepokojonaaaa
nie pojde do lekarza dlatego ze mieszkam w Uk a tutaj nie idzie sie porostu do lekarza nie ma ginekologa jak w pl musisz isc do internisty i jezeli on uzna to za stosowne to da skerowanie do szpitala ja wlasnie czekam na wizyte juz 3 miesiace a ma odbyc sie za 2 misiace :( jie oceniajcie kogos jak nie znacie sytuacji prosze!

Gość smierdzi mi tu
to zeby poznac twoją sytuacje trzeba pisac od razu o wszystkim skąd jestes itp wtedy nik nie bedzie sie "czepiał" :) powodzenia

Gość zaniepokojonaaaa
pozatym nie dzieje sie nic strasznego zawsze mam regularne miesiaczki teraz tez co 28 dni mam owulacje bo uzywam testow mierze temperatrke do tego bylam na badaniach hormonalnych w tym miesiacu i wszystko jest ok poprostu nie wiem skad ta czarno-brazowa krew i skapa miesiaczka :( nie mam zadnych innych objawow zapalenia czy czegos innego nic mnie nie swedzi nie boli nie mam tez uplawow miedzy miesiaczkami....

Gość majmaj
no wlasnie trza o tym wspomniec ale z tego co wiem to nie tak cieszko sie mozna dostac do lekarza bo moja sis siedzi w uk i jakos nie ma z tym problemu;/

Gość zaniepokojonaaaa
tak ale ja nie mieszkam w londynie tylko w irlandii polnocnej i tutaj nie jest latwo .... dziewczyny nie czepiajcie sie rozumiem ze denrwuja was bezsensowne tematy ktorych jest tutaj pelno ale ja mam swoj wiek i swoja wiedze porostu taka sytuacja spotkala mnie pierwszy raz pytam bo moze ktos tak mial ?? i moze napisac co to moze byc :)

Gość majmaj
nie musisz miec objaw i nie musis Cie cos bolec zebys byla chora moze masz jakis stan zapalny w organizmie i o tym nie wiesz ja np bylam w ciazy i zatrulam sie pizza po kilku dniach zaczelam goraczkowac do 39 st i wyladowalam w szpitalu a mialam glupie rozwolnienie i wymioty okazalo sie ze to stan zapalny w organizmie i 2 tyg przelezalam bo lekarze nawet nie wiedzieli gdzie ten stan zapalny sie znajduje

Gość zaniepokojonaaaa
czesto sama doradzam tutaj na forum :) i staram sie zrozumiec nawet najbardziej smieszne pytania to ze teraz wiem sporo nie znaczy ze zawsze tak bylo bo kazda z nas musiala wiedze zdobyc czyz nie ?? od tego jest forum aby pytac :) powinnysmy sobie pomagac a nie pluc jadem ;)

Gość majmaj
ale to nie chodzi o to ze kogos to denerwuje tylko starac sie dostac do lekarza kazdego mozliwego bo naprawde roznie bywa z naszym organizmem a tu jak wejdziesz sie dowiedziec to tylko Cie inni zjada tu nie ma tolerancji uwierz nie raz sama zostalam zjechana;/

Gość zaniepokojonaaaa
dziewczyny czy myslicie ze moze to byc ciaza mimo tego testu negatywnego i "miesiaczki" ???

Gość zaniepokojonaaaa
napisalam ze czekam na wizyte 28 maja bede miala wymaz robiony a dokladniejsze badania dopiero za 2 miesiace

Gość smierdzi mi tu
test robiłas przed miesiączką wiec...wszystko mozliwe zrob test jeszcze raz

Gość zaniepokojonaaaa
dzien przed wiec pojade zaraz do sklepu i zrobie kolejny ale watpie by byla to ciaza :(

Gość majmaj
to jak test nie wyjdzie bo nie zawsze wychodzi to zrob badanie krwi beta wtedy bedziesz wiedziec czy to ciaza ja np mialam takie plamienia brazowawe jak bylam w ciazy ale tylko dwa dni tak mialam

Gość zaniepokojonaaaa
no z beta znow bedzie problem :( buuu ale jesli test bedzie negatywny to wybiore sie w poniedzialek do lekarza mam z moja lekarka staly kontakt ona wie ze sie staram teraz wlasnie robila badania na hormonki tylko ze to nie ginekolog

Gość majmaj
a bierzesz jakies leki?? moze to pzrez nie? odchydzasz sie/

Gość zaniepokojonaaaa
nie biore lekow ani sie nie odchudzam jedyne co biore to kwas foliowy

Gość loll
mam obfite miesiączki, wypada mi na 7 maja, akurat wtedy wracam z wycieczki(góry-czechy) no i bd jechała autobusem kilka godzin. jak się zabezpieczyć na droge, aby nic nie przemokło, pomóżcie?!;)