Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prolem jaa prb

chce dzieckaaaa!!!!

Polecane posty

Gość prolem jaa prb
z moi facete jestesmy 6lat razem wiec oboje chcemy byc ze soba a ja czuje ze chce czegos wiecej w zyciu niz tkie zwykle chodzenie ze soba chcialabym miec juz mieszkanie na raty zeby zapewnic sobie przyszlosc, slub , chce stabilnosci no i chcialabym dzidziusia

Gość KOLEJNAAAAAAAAAz
Boże kobieto - mieszkanie na raty zapewni ci stabilność? chcesz byc niewolnikiem banku na 25 lat? a twój facet ile ma lat? moze zamieszkajcie najpierw razem, nie traktuj dzieciaka jako drogi do slubu. jestescie chociaz zaręczeni?

Gość ja pierdykam
rozumiem autorke doskonale! moja rada - odejdz! spotkasz w swoim zyciu kogos, kto bedzie chcial miec z Toba dzieci jesli nie odejdziesz, to przez cale zycie bedziesz sfrustrowana, otepaiala osoba, majaca cale zycie pretensje do swojego partnera, bedziesz mu wmawiala, ze Cie unieszczesliwil, co spowoduje, ze raczej nie bedziecie zgodnym malzenstwem dzieci w zyciu normalnej kobiety sa bardzo wazne i Twoja zlosc bedzie narastac a facet chyba jest jakis niedzisiejszy, jesli mysli, ze takie zycie jest zajebiste moj maz twierdzi, ze jesli kobieta nie ma dziecka, w pewnym wieku zaczyna "dziczec" :-P

Gość prolem jaa prb
nie jestesmy zareczeni skonczylismy studia pracujemy mieszkamy razem i tyle, ale nawet nie mozemy psa sobie kupic bo tak jestesmy oboje zajeci praca ze nie bylo by kiedy go wyprowadzac

Gość ona ...r. śl
dokladnie wez odejdż znajdziesz kogoś kto napewno da ci to szczęście