Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prolem jaa prb

chce dzieckaaaa!!!!

Polecane posty

Gość prolem jaa prb

co zrbic? jestem z moim facetem juz dlugo czuje ze chce miec dziecko, a moj facet nawet o tym nie chc slyszec! czekanie na niego nie ma sensu bo on nie chce i juz! wiec mam go zostawic? mimo ze tyle lat bylismy ze soba?

Gość To bardzo proste
Idziesz do centrum, podwijasz majteczki, wypinasz tyłeczek i zaciskasz ząbki- z pewnością jakiś żul się skusi :-D

Gość ona ...r. śl
powiem ci ze ja też tak miałam byłam z facetem kilka lat mieszkalismy nawet ze sobą......ale odeszłam od niego jak dowiedziałam sie ze niechce mieć dziecka,teraz jestem bardzo szczęśliwa mam innego partnera i dziecko

Gość prolem jaa prb
tylko jestesmy wiele lat ze soba i jestem juzdojrzala kobieta i czuje ze chcialabym miec dziecko instynkt maciezynski a moj facet nie che miec nigdy w zyciu dziecka:(i nie wiem co zrobic

Gość KamaONA
Matko...ja mam to samo!!!!!!!tyle, że mój jeszce mnie łudzi bo mówi nie teraaz..później...ale ja już wiem co z tego później będzie!!!!

Gość prolem jaa prb
czy zostawic milosc, przekreslic te lata i to ze sie dotarlismy i wogole na rzecz tego ze chce miec dziecko i szukac innego?a jak spotkam takiego ktory nie bedzie mnie tak mocno ochal jak moj partner ?

Gość ona ...r. śl
mne mój też wiele lat złudził aż dałąm sobie ztym spokuj było ciężko bo byłam znim 8 lat ale poco to sensu niemiało dla mnie wiedząć ze on niechce dzieco albo ze boi sie je mieć

Gość prolem jaa prb
powiedzial ze sie boi byc ojcem ze sobie nie wyobraza, fakt ze jest mlodszy ode mnie ale to nie ma nic do rzeczy chodzi o dojrzalosc emocjonalna

Gość hehehehehhehe
ja ci moge zrobic dzieciaka,chcesz?

Gość prolem jaa prb
moglybyscie zostawic faceta z ktorym jestescie ak dlugo dla takiej sprawy?

Gość rerrerer
dziecko to podstawa zwiazku,nie warto rezygnowac z pragnień tylko dlatego ze tkwimi w jakims układzie który realizacje naszych pragnien uniemozliwia...

Gość ona ...r. śl
ja zostawiłam i teraz jestem szczęśliwa

Gość prolem jaa prb
le kochamy sie jestnaprawde dobrym facetem tylko dla tego ze nie chce dziecka mam go zostawiac?:(

Gość rerrerer
rób jak chcesz tylko w wieku 40 lat nie pluj sobie w twarz ze za wczasu nie zrobiłas czegos na co juz moze byc za pozno

Gość ona ...r. śl
ja też myślałam ze sie kochamy niepotrafiłam odejsć od neigo tak bardzo mi na nim zależało ale jak udało mi sie ztym pogodzić i teraz jestem bardzo szczęślia. a tak pozatym wybacz ze zapytam ile masz lat ze chcesz już dziecko ;]

Gość prolem jaa prb
reerer - czyli zostawic go i miec dziecko z innym? szukac innego?

Gość prolem jaa prb
mam 28latobecnie

Gość rerrerer
to twoje zycie,rób to co ci podpowiada serce a nie rozum...

Gość prolem jaa prb
wiesz obie rzeczy sa rowinie silne, kocham partnera i chce miecd dziecko

Gość ona ...r. śl
to powiedz mi na co czeka twój partner prawdopodobnie albo boi sie dziecka albo cie niekocha lub też niemoze mieć dzieci ..... dziewczyno ty niemasz 20 lat tylko 28 kiedy chcesz urodzić majac 40 ?? rozumiem ze pizesz i mówisz ze go kochasz ale czy dla ciebie miłosć która ci sie wydaje byc bardzo silna jest wieksza od tego aby mieć dziecko aby być zkimś kto niechce dac ci czegoś o czym każda kobieta marzy?? co dla ciebie w zyciu jest najwazniejsze pomyśl nad tym

Gość prolem jaa prb
myslicie ze 28lat to juz czas najwyzszy?:(

Gość KOLEJNAAAAAAAAAz
którą ciśnie macica na łeb. ja mam 28 lat i co z tego? nie chce miec dziecka mimo ze mam super męża i mamy oboje dobra prace, mieszkanie... nie chce bo mamy swoje hobby i zainteresowania, jest nam super razem, seks jest boski, jest mi dobrze tak jak jest. dziecko - kiedys nie teraz.

Gość KOLEJNAAAAAAAAAz
28 lat? w jakim kraju na zachodzie kobiety rodza w tym wieku? rodzą po 30tce pierwsze dziecko i jest okej, tylko polska taki ciemnogród:P odpowiedz sobie na pytanie dlaczego własciewie chcesz dziecko? bo chcesz by sie z toba ozenił, był do końca zycia? czy moze cos sie wypaliło i chcesz zapełnic pustke? on jest młodszy tak? boisz sie ze odejdzie? nic na siłe kobieto, poczekaj, zycie ma wiele sciezek

Gość prolem jaa prb
e tutajniektore osoby mowia:"dziewczyno ty nie masz 20lat masz 28, to kiedy ccesz urodzic majac 40??" to byl cytat... wiec uz nic nie rozumiem:(

Gość ona ...r. śl
jezeli chcesz mieć dziecko i masz taką potzrebę to nie czekaj ale zrób to z odpowiednim partnerem...... ja tak zrobiłam i jestem szczęśliwa . cche mieć 2 dziecko i sie staramy...bo nie mamy zamiaru mieć lat 50 a ansze dziecko aby miało 15 lat bo dla mnie to bez sesnu po co czekać jak sie kogoś kocham i sie chce znim byc . my też mieszkmamy razem i mamy prace bardzo dobzre płatną mamy takze swoje hobby ale dziecko nam nie pzreszkadza w niczym jedy nie jak chemy wyjsć na jakąś impreze wieć wtedy to nei problem zaprowwadzić wiki do babci raz na jakis czas mozna nic złego tym nierobimi .cieszymy sie z zycia i ztego ze mamy teraz taki piekny skarb

Gość KOLEJNAAAAAAAAAz
bo to zalezy kochana jakie kto ma w zyciu priorytety. odpowiedz na poytanie - jakie zadałam wyzej? moze powinnas jeszcze poczekac. co ci szkodzi? młodość jest jedna , ppo dziecku nigdy nie bedziesz juz prawdziwie wolna:P

Gość KOLEJNAAAAAAAAAz
aautorko jeszcze sie nasiedzisz w pieluchach, wiec sie nie martw

Gość prolem jaa prb
ak tylko ja nie mam dziadkow zeby zaprowadzic dziecko do nich zeby gdzies wyjsc nie mam tez rodzicow wiec nie mialby mi kto pomoc tego sie obawiam

Gość KOLEJNAAAAAAAAAz
Odpowiedz po co ci dziecko? czy nie po to by zatrzymac przy sobie tego młodszego faceta? boisz sie ze lata leca?