Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartoflany mozg poszedl pryć

czy oni wg was są kopią FEELA????czy ich muzyka jest identyczna???

Polecane posty

Gość eeeee tamff
czekaj poslucham to powiem

Gość bumtararararrrrrra
drugiego takiego g jak feel to nie ma, ale tez dupy nie kopia. fajna gitarka elektryczna, ale tesksty ... no kurde ile moze w kolko to samo powtarzac? i sie koles sili sztucznie na jakis dziwny akcent czy cos ... ja tam sie nie znam i jestem kompletnie nieuzdolniona muzycznie, ale sienie zachwycam. lepsze od feela to jest na pewno - ale umowmy psia kupa w trawie jest od nich lepsza:) chcesz wiedziec co jest dobre? - czesław śpiewa "maszynka do ćwierkania", albo ma taki genialny tekst "wesoly kapelusz" nie slyszalam piosenki, ale tekst genialny!!

Gość bumtararararrrrrra
wesoly kapelusz: Swoje ciało umieszczam w sukience Wkładam nogi, piersi i ręce Ale głowę zostawiam na stole Bo bez głowy na miasto iść wolę Bo bez głowy na miasto iść wolę Nikt nie będzie wiedział kim jestem Tylko suknia mnie zdradzi szelestem Więc założę na szyję kapelusz Po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu Po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu To dla ciebie ubieram się modnie: Nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie To dla Ciebie pomysły nowe To dla Ciebie straciłam głowę to jest tekst, a nie kuzwa chodz tu do mnie bo trawa jest zielona przytul sie swobodnie - co wy ludzie w tym chlamie widzicie?????

Gość RACZEJ KOPIA METALIKI
NIE SĄ KOPIĄ

Gość RACZEJ KOPIA METALIKI
KARPIKA ROBI TEZ WOKALISTA METALICI

To jest okropne :O Feel jest średni ale to poniżej krytyki

Gość ldffggggg
wg mnie super muzyka .jedyne co zle to głos wokalisty a reszta boska i gitarki super i perkusja

Gość spokosa