Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychodemolka

prawiczekzrob prawko!

Polecane posty

to ze znajomi cie nie maja za dziwaka nie znaczy ze jestes normalny! wielu nienormalnych normalnie funkcjonuje!

Gość taki jeden koles
a co powiecie drogie panie na sportowe samochody z odkrywanym dachem takie z lat 80-90 ?? i szybką jazdę :) .bo mam ochotę sobie taki kiedyś zafundować:)

Gość taki jeden koles
W ogóle co sądzicie sobie o takich facetach ? np idziecie sobie w mieście a tu jedzie sobie taki oscentacyjny wozik w którym siedzi sobie facet w okularkach przeciwsłonecznych z papieroskiem/lub bez. Oczywiście zakup takie wozu to przede wszystkim spełnienie moich marzeń:)

prawiczek to w jaki sposob pracujesz? jaka jest ta wersja ciebie? zbierasz na operacje plastyczna? zeby byc ciachem?

taki jeden koles : Drogie panie zdecydowanie wolą panów kulturalnych, inteligentnych, takich z którymi mają o czym rozmawiać, od tych którzy wożą się w "superfurach" a mają pusto pod sufitem!!! Tylko puste lalunie polują na chłopa, którymmogą zaimponować swoim równie pustym koleżankom :D

Gość taki jeden koles
może nie tyle co szybka jazda bo teraz 150-200km/h to co 3ci samochód potrafili ,a przyspieszenie/hamowanie :) no a bezpieczeństwo to kwestia opanowania swojego mechanicznego rumaka :)

Gość taki jeden koles
Wi-Olka-Demolka czyli jednak myślisz dość stereotypowo facet w sportowej furce = pusty kobieciarz zamiast facet co spełnił swoje marzenie ;/ no ale skąd niby masz o tym wiedzieć

Facet bez prawka to dla mnie skarb. Ja kocham auta i bylabym wniebowzieta, gdyby nikt mi sie nie wcinal do tego, jak jezdze i gdybym z nikim nie musiala sie kolkiem dzielic :P A co do sportowych aut.. O wiele bardziej wole takie, niz te pretensjonalne merce z impotentami w srodku :P

prawiczek ale wielu robi to jak ty to nazywasz pracowanie nad soba i jakos nie czekaja na dziewczyne do "pozniej"

prawiczek ale wielu robi to jak ty to nazywasz pracowanie nad soba i jakos nie czekaja na dziewczyne do "pozniej"

prawicyek nie wmowisy mi ze norma jest ze w twoim wieku facet prawka nie ma, jakbzs bzl inteligentnz to bys zdal prawko a nie poddal sie po paru probach nieudanych

jasne ze nie jest przestepstwo, jak ci nie idzie to nie jestes inteligentny, pogodz sie z tzm, na dodatek malo ambitny bo nawet nie podchodzisy do egzaminu, kiedz bzl ostatni egyamin_

Gość taki jeden koles
lol jak można się nie dorobić samochodu już za 5-6k można kupić jakiś dupowuz z silnikiem np 1.4 czy tam 1.2. Tak samo sportowa furka jaką bym chciał w przyszłości to jak dobrze poszukam to sprowadzany ze stanów będzie mnie kosztował od 25k-40k czyli tyle ile teraz powiedzmy roczny 2 letni średniej klasy lub pięcio sześciolatek lepszej klasy.

Gość taki jeden koles
czemu wy się tak rozczulacie nad tym prawiczkiem lol koleś będzie tylko siedział na tym forum i szukał pocieszenia..

prawiczek uwazam ze nie jestes inteligentny skoro nie potrafisz zdac tak prostego egzaminu, tak jak napisal taki jeden koles auto to nie willa z basenem, choc dla prawiczka to nierealne osiagniecie