Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychodemolka

prawiczekzrob prawko!

Polecane posty

Gość z tym wyglądem
to nawet prawko sie na nic nie zda

brzydki niski beznajdziejny widze ze jestes taki sam jak on, pewnie tez nie znajdziesz dziewczyny, z takim nieżyciowym podejsciem! to tak jakby wartosciowej dziewczynie mailo nie przeszkadzac ze jej facet mieszka pod mostem!

nie jestem taki sam bo w porówaniau z prawiczkiem... nie mam koleżanek, nie chodzę na imprezy, nie mam pracy, jestem niski, jestem brzydki, nie mam zainteresowań, jestem nieśmiały 🖐️ idzisz chyba różnicę powmiędzy mieszkaniem pod mostem a posiadaniem prawa jazdy? :D jak nie to współczuję :D

patrzac pod kątem faceta na stałe to nie widze roznicy, obaj sa niezaradni życiowo! kobieta to jeszcze ujdzie jak prawka nie ma ale facet to tak jakby nie mial jaj, zwlaszcza ze prawko i samochody to dziedzina facetow

nie jestem blachara! i nie jestem w zwiazku bo jak mam miec faceta bez prawka ktorego mam wozic to wole nie miec wogole! nie zadowalam sie byle czym!jak nie ma facet prawka to moze byc w zwiazku ale jak sie boi jezdzic to nie wroze mu fajnego zycia, czym zawiezie zone z dzieckiem w nocy na pogotowie?

" czym zawiezie zone z dzieckiem w nocy na pogotowie?" pogotowie z samego założenia samo przyjeżdża chyba że nie mieszkasz w polsce i nie wiesz jak to działa. Możesz sobie złamać nogę przed budynkiem pogotowia ale jak oni sami cię nie przywiozą to cięnie przyjmą jak do nich dopełzniesz :P kiedyś ludzie nie mieli i żyli więc przesadzasz wiesz kiedyś żyli nawet bez komórek i siędało... i jakoś trup na ulicach nie leżał :D

wlasnie ze pogotowie przyjmie jak sie samemu przyjedzie, nieraz mnie tak przyjmowali! a pogotowie ma ograniczona liczbe karetek i czasem jest tak ze dzwonisz a oni mowia ze nie ma karetki wolnej i zeby samemu orzyjechac, co polecisz do sasiada zeby was zawiozl czy poczekasz az dziecko ci umrze?

wlasnie kiedys ludzie umierali z byle powodu, po to jest podtep cywilizacyjny zeby z niego korzystac i dzieki niemu mniej ludzi umieralo!

Gość vvvvv
Co beznadziejny powód żeby mieć samchód "żeby zawieźć do szpitala jak zachoruje". Ile razy w ciągu całego życia takie coś może sie zdarzyć? Może kup też łódkę, bo co zrobisz jak będzie powódź?

wiec nie użalaj sie nad soba, w tym samym czasie w innym temacie piszesz ze prawiczek bez prawka nie ma szans! nam to wali czy masz prawko czy nie- to twoja sprawa, zyj sobie bez prawka, bez dziewczyny tylko blagam cie nie uzalaj sie nad soba w co drugim temacie!

vvvv a na zakupy zone zawiesc? co bedzie tachac torby? i wiele wiele innych przykladow, jak dzicko bedzie chore nawet w dzien czy żona to co powiesz jej zeby sie autobusem tlukla bo sie boisz jezdzic?blagam was!

nie ma tu nad czym rozprawiać... szkoda gimnastyki paluszków... tylko jakby żal popieprzonej gówniary, która nieudolnie próbuje zabłysnąć czyimś kosztem 💤

Gość vvvvv
vvvv a na zakupy zone zawiesc? Niech jedzie Realem, darmowy jest :classic_cool:

psychodemolka (madawa@tlen.pl) ak nie ma facet prawka to moze byc w zwiazku ale jak sie boi jezdzic to nie wroze mu fajnego zycia, czym zawiezie zone z dzieckiem w nocy na pogotowie? Taksowka :) Daj sobie spokoj, dziewczyno, moja przyjaciolka ma prawko, jej maz nie i dogaduja sie swietnie...

vvvvv "vvvv a na zakupy zone zawiesc? Niech jedzie Realem, darmowy jest " z takim podejsciem trudno ci bedzie ta zone znalesc, to jest myslenie ferdynanda kiepskiego, ato tylko serial, nie zycie!

energhiczna 30stka tak ale tamten maz kolezanki nie ma kompleksow na tym pukncie tak jak ten prawiczek, no i nie jest prawiczkiem! to ze prawiczek nie ma prawka to jest tylko jedno z wielu nienormalnych cech nienormalnej osobowosci, i wlasnie brak prawka jest gwozdziem do trumny

to nie jest definicja normalnosci, normalni nie maja takich problemow jak twoje np. uzalanie sie na tym forum na brak prawka i prawictwo, to nie jest normą!