Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhhhhkjlk

Do kobiet, które mają 155cm wzrostu

Polecane posty

Gość hjhhhhkjlk

Ja mam tyle i mam kompleks szerokich bioder i i zakupy są moją zmorą bo chce kupic cos zeby zamaskowac biodra i wkoncu nic nie kupuje bo jak cos znajdzie sie w moim rozmiarze to fason nie taki Chcialam sie zapytac ile macie w biodrach?? ja mam 90 i waze 50kg i jezeli ktos ma podobny problem to jak sobie z nim radzi? Bo zazwyczaj niskie dziewczyny sa bardzo szczuple i waskie ..

Gość pappapapa
mam kolo 100, waga k.60 i amm to w d...

Gość pupa77
Ja mam ok. 84 cm. Mam 153 cm wzrostu, ważę 56 kg.

Gość dziwne....
ja mam 86 cm i ważę 43 kg. Wagowo od Was odstaję, hmmm, ciekawe w czym tkwi sekret, bo wizualnie nie jestem chudzielcem z wielką dupą

Gość malalala09
jezu a myslalam ze tylko ja taka niewymaiarowa.. tez mam 155 cm waga kolo 51 a biodra kolo 92-95!koszmar tylek nie jest wielki ale odstajacy .. to niby dobrze ale juz przy kupnie spodni na moje niezbyt zgrabne nogi i biodra to porazka stawiam na materialy ze streczem zadnego grubego sztywnego dzinsu , a zeby kupic spodniczke to juz wogole masakra w pasie odstaje a na biodra ledwo wcisne:/ bywalo ze wazylam kolo 45 kg było juz łatwiej znacznie natomiast utrzymanie wagi 45 jest cholernie ciezkie dlatego ze moja naturalna waga jest wlasnie 51 nadczym ubolemwam:/ mozna by sie bylo odchudzic ale to naprawde mordenga bo juz nie raz przez to przechodzilam:/ poki co powiedzmy akceptuje ze jest jak jest bo bywalo juz gorzej przy moim wzroscie wazylam nawet 60 kilo:/ w kazdym razie fakt ciezko jest cos dobrac bo nie kazdy niski czlowiek jest od razu mega filigranowy :/ jestem niska i mam kobiecie ksztalty :/ (ale zaden tluszcz mi sie nie wylewa!) duzo kombinowania z ubiorem:/ zwlaszcza z dolna czescia:/

biodra 81 wzrost 156 waga 45

kazda ma jakiś problem ja nie kupię spodni z materiału i większości nierozciągliwych jeensów bo mój problem jest odwrotny jak w pasie dobre -to za szerokie w tyłku, biodrach i udach wszystkie moje spodnie muszą być z dodatkiem czegoś rozciągliwego- żeby rozciągały się pasie a były dobre w innych obszarach dziecięce kończące się na 152 i 156 są za krótkie bo mam długie nogi jak na swój wzrost więc nigdy nie jest idealnie.......

Gość Sratatatatatatatatata
o kurde:D ja mam 158wzrostu! w talii mam 65:-O w cycach 85 a w tylku 85 :D a ile waze?nawet nie wiem!:D

a ja jakoś nie mam problemu nigdy nie patrze jaki fason itd, ale zawsze sie tak trafi, że te wg mnie najładniejsze dżinsy świetnie na mnie leża, a troszkę okrągła jestem:P

talia to nie biodra jak masz w talii tyle co w biodrach to nie zazdroszczę

a ja powiem tak ..zaczne od tego ze 80% dziewczyn zle mierzy biodra ... nie mowie ze od że wy ...ale tak jest.. duzo osob podaje za nizone iz mierzy za wyskoko .. a i jescze jedno niewiem czemu tak przezywasz ale idealne wymiary to 90 60 90 wiec w biodrach jezeli masz 90 jest idealnie a przeszkadza ci to tylko dla tego ze jestes niska wiec tak sie to kaponuje ..nie ma co sie zamartwiac ..

a ci co pisza ze maja w biodrach 80 to naprawde ciezko uwiezyc oczywiscie tyczy sie to starszych nie dziei w wieku 10 lat :P nie mozliwe zeby nawet dziewczyna 18 letnia miala tyle to naprawde musi byc 1na 1000 :) ja osobiscie jeszcze takiej nie spotkalam ...a jezeli naprawde tyle masz to musisz wg nie byc rozwinieta :)

mam 31 lat i 2 dzieci jestem po prostu chuda zwłaszcza w pasie i biodrach chociaż piersi mam normalne jak na moją posturę nie jestem w stanie przytyć próbuję od 10 lat

ja tez zawsze bylam chuda i bardzo ciezko mi przytyc ....przytyc jest ciezej niz schudnać ... ale ja sie juz przyzwyczailam i nic nie zrobie mam piekne dlugie nogi piersi tez niczego sobie :)

Gość hjhhhhkjlk
wiem ze niby idealne wymiary to 90 60 90 ale przy wzroscie 170 ;/ wiec moim zdaniem przy niskim wzroscie one wcale nie pasuja ...

Gość niedowiedza
a czy w wieku 45lat i wzroście 158 wymiary 93-69-95 są do przyjęcia czy raczej tłustawam ? powiedzcie please! bo mam doła po zimie i wydaje mi się zem hipopo....

po takich wymiarach nic nie mozna okraslic dokladnie ale ja powiem tak z tali najszybciej sie chudnie ale i najszybciej tyle niewiem czy osobie lat 40 chcialo by sie bawic w hula hop bo powiem tak ja jak chce zejsc z tali krece przez tydzien po 15 minut i leci jakies 10 cm nawet :) to nie tak zle ...natomiast te biodra przydalo by sie zrzucić ale nie jest tragedia ....

do hjhhhhkjlk to prawda ze te wymiary sa do 170 ale ogolnie nie jest zle jak sie ja ma przy wzroscie 160 czy 165 !!

Gość pupa77
"jezu a myslalam ze tylko ja taka niewymaiarowa.. tez mam 155 cm waga kolo 51 a biodra kolo 92-95!koszmar " Ja kiedyś miałam książkę z tabelkami, i przy takim wzroście to 90 cm w biodrach to właśnie norma. Po prostu niektórzy mają nieco mniej, niektórzy więcej. Ale czym się przejmujecie?

Wzrost Budowa szczupła Budowa średnia Budowa mocna 148 42,0-44,8 43,8-48,0 47,4-54,3 150 42,7-45,9 44,5-50,0 48,2-55,4 152 43,4-47,0 45,6-51,0 49,2-56,5 154 44,4-48,0 45,7-52,1 50,3-57,6 156 45,4-49,1 47,7-53,2 51,3-58,6 158 46,4-50,2 48,8-54,3 52,4-59,7 160 47,6-51,2 49,9-55,3 53,5-60,8 162 48,7-52,3 51,1-56,8 54,6-62,2 164 49,8-53,4 52,0-58,2 55,9-63,7 166 50,8-54,6 53,3-59,8 57,5-65,1 168 52,0-56,0 54,7-61,5 58,6-66,5 170 53,4-57,5 56,1-62,9 60,2-67,9 172 54,8-58,9 57,5-64,3 61,6-69,3 174 56,3-60,3 59,0-65,8 63,1-70,8 176 57,7-61,9 60,4-67,2 64,5-72,3 178 59,1-63,6 61,8-68,6 65,9-74,1 180 60,5-65,1 63,3-70,1 67,3-75,9 maci i sprawdzajcie ...ale mowie z gory traktujcie to na poziomie i nie bierzcie calkiem do siebie... ciezko okreslic co do mojego zrostu mam wszytko za male hehe zaraz wstawie dokladnijsza tabelke :)

jej troche mi sie pokrecilo to est oczywiscie idealna co do wzrostu masa ciała zaraz wstawiam wymiary :)

Gość hjhhhhkjlk
sprawdzalam juz kiedys wymiary na tej stronie i niestety tam gdzie ta druga tabelka to nie ma nawet mojego wzrostu bo jest dopiero od 156 a ja mam 154 i biodra mam tez za duze;/ przy 156 przy sredniej budowie jest 88,5 a ja mam 90 i jestem nizsza;/

hijjjkijik ale to idzie co dwa centymetry wiec bardzo latwo wszystko jest sobie wyliczyć .... a do tej dabelki trzeba podchodzic zbyt błacho

Gość Jujuka
Boze dziewczyno, ciesz sie z tych bioder a nie glupoty pieprzysz! Ja przy wzroscie 155 waze 40 i bioder nie mam wcale-76. Wygladam jak dziecko. Zazdroszcze Ci naprawde.

Gość gość
Ja mam 157 cm wzrostu i 88 cm w biodrach - jestem zadowolona. Gorzej jak bym miała ok.95-100 przy tym wzroście.

Gość gość
ja mam 161, waze 55, w talii mam 64 a w biodrach 95 :P podobaja mi sie moje wymiary, nie sa standardowe, ale mi to nie przeszkadza :P tez mi nieraz cos wisi w talii, a opina biodra, ale nawet mi sie to podoba :P

Nie przejmuj sie :) Na poprawę humoru polecam zakupyyyy :) Zbliża się zima, czas kupić płaszcz. Jaki kolor? Czarny lub musztardowy Przyjaciółka upolowała taki poprzez serwis CoZaCena- http://www.cozacena.pl/ Jest to porównywarka cenowa. Wszystko w jednym miejscu. Zajrzyj w szczególności do działu Dla Kobiet