Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

Gość colour boost

4 miesiące temu poznałem swietną dziewczynę w sieci. Z charakteru po prostu ideał - zabawna, inteligentna, czasami z ostrym językiem, a przy tym wrażliwa, komunikatywna, optymistyczna. Rozmawialiśmy codziennie po parę godzin i muszę przyznać że zauroczyłem się w niej w jakiś sposób i zaczelo mi bardzo zależeć na spotkaniu. Tak więc omówilismy szczegóły spotkania. Pojawiły się nawet rozmowy typu "co by było gdyby się udało", czyli jak moglibyśmy potem organizować koplejne spotkania lub nawet moze, w przyszlości, zamieszkać w jednym mieście. Wiadomo. Wszystko ładnie pięknie, dopóki nie zaczęliśmy mówić o wyglądzie. Tak, widzialem jej zdjęcia wczesniej, ale tylko jakoś tak górę ciała, wyglądała szczuplo. Teraz mi powiedziala że ma ..... 73 kg! przy 170 cm wzrostu. 73 kg jak na dziewczynę to moim zdaniem bardzo, bardzo dużo i ciało zatraca już proporcje, już nie przypomina normalnej sylwetki. Mam dylemat. Strasznie mi zależy na tej znajomości, ale teraz.... Albo odwołam, albo zaproponuję żeby się odchudzała. Chyba to drugie, bo naprawdę jest z charakteru cudna i szkoda mi stracic taką dziewczynę. Co proponujecie? Tylko nie kazcie mi akceptować tej wagi, bo wg mnie jest stanowczo za duza a ja nigdy nie lubiłem otyłych kobiet.

Gość wituś-sprytuś
sam się zadziwiłem koleżanką z netu

Zawsze możesz zaryzykować. Może się okazać że jest grubokoścista i dlatego tyle waży a jest tylko trochę pulchna.

ona nie jest otyła najlepiej,zeby kolezanka Ci zaproponowala zebys zjezdzal:P

Gość hhggg
spoko,kazdy ma prawo nie lubic grubych kobiet,ale zeby zaraz miec jakis dylemat z tego powodu. Fajna laska, wg Ciebie ideal . Problem w tym, ze Ty idealem na pewno nie jestes,a wrecz przeciwnie - pusty chlopaku.

Gość vvvvv
A to pech - fajna dziewczyna a taka gruba :( Niestety, będziesz musiał szukać innej.

Gość ggggrrrryyyytttt
brak mi slow :D

Gość wituś-sprytuś
seksik z grubą - brzmi jak wyzwanie

Gość pizza z ananasem
ja mam 160 i tez waze 73...i wcale nie jestem taka gruba

Gość emigrantka nottingham
najlepiej nie zawracaj jej głowy bo za pusty jesteś i w ogóle te teksty "zatraca proporcje" jesli wygląd jest dla Ciebie priorytetem to szukaj dziewczyny w realu, wg wyglądu

Gość zyczenie
mam nadzieje, ze spotkasz piekna dlugonoga laske ktora bedzie pusta jak cegla. wtedy szybko przypomnisz sobie kolezanke z netu. oj szybko

mam nadzieje, ze spotkasz piekna dlugonoga laske ktora bedzie pusta jak cegla. wtedy szybko przypomnisz sobie kolezanke z netu. oj szybko ależ gdzie tam- bedzie zachwycony

Gość hrabina hrrr
Kaz sie jej odchudzac. Wtedy bedzie wiedziala na kogo trafila i sama cie spusci na drzewo. Szkoda jej dla ciebie.

Gość zyczenie
fakt bedzie, tylko, ze bardzo krotko.

Gość colour boost
mnie po prostu nie pociagają grube kobiety:o niestety drogie panie ale dla mezczyzn wyglad jest bardzo wazny

porażka że tacy chodzą po świecie i jeszcze mają czelność wylewać swe żale na forum wrrrrrrrrrrrrrrr

Gość wituś-sprytuś
pasztet zajęczy - ruchać pasztet aż zajęczy

Gość pizza z ananasem
ooo boooszszszszsz...to w takim razie ja 160cm i 73 kg to sie tooooczeeeee...:) a moj facet mnie koffa!a chudyy!!:)

no to żeś teraz kolego zabłysnął normalnie powiedziałeś coś, czego nikt wcześniej nie odkrył hehehehe a tak w ogóle to Ty jesteś rozumiem ideałem lub bliski ideału. czyli nie masz sobie nic do zarzucenia w kwestii wyglądu i tego samego wymagasz od innych

Gość colour boost
nie wyobrazam sobie ze mógłbym kochać sie z wieprzem:o

Gość pizza z ananasem
hahha!!jestem wieprzem!!haha!yes yes yes!!;)

A ja go nawet rozumiem.Mam 172cm wzrostu,ważę 64kg i wcale chuda nie jestem.Wygląd tez ma znaczenie.Co mu po wygłaszanych mądrościach,jak nie będzie miał ochoty na konsumpcję pasztetu?

Gość zyczenie
a ja nie wyobrazam sobie seksu z takim tłukiem jak ty. przecież faceci bez mózgu nie mają fantazji....

Gość o rany Julek
Ona nie jest na pewno gruba.Ja mam 168cm wzrostu a waze 68kg.Jestem instruktorka aerobicu bardzo duzo cwicze zwlaszcza rowerki biegam kilka razy w tygodniu w niedziele zawsze basen wiec mam duza tkanke miesniowa stad ta waga.Nosze rozmiar ubran 38 no czasem dol 40 i nie uwazam siebie za gruba wiec mylisz sie kolego ze waga 73 kg musi sie rownac z kims grubym

Gość jednak
najpierw sie z nią spotkaj, moze cie oklamała, ze ma 73kg. nie musi byc wcale grube, moze ma miesnie?mam koleżanke bardzo szczupłą ale wytrenowaną i waży tyle co ja a jest niższa, a ja jestem niby normalnaale chcialabym miec 5kg mniek jak wiec nie waga mowi o wygladzie ale jak dla ciebie to najważniejsze, to zostaw ją w spokoju lepiej!

Dobrze,że są różne gusta.Każda ma szansę na miłość,nie ma co krytykować.Podobno o gustach sie nie dyskutuje...

Gość hrabina hrrr
Czy to prowokacja, czy ludzie sa naprawde takimi debilami? To ma gosc dylemat... PS: Chyba prowokacja, bo nie wierze, by taka kobieta (jak z opisu) mogla godzinami rozmawiac z takim buraczyskiem:)

to jest właśnie cecha Polaków, mam na myśli facetów. co jeden to w brudnych butach, zarośnięte włosy chowane pod czapeczką, nie potrafiący się wysłowić i bezgustnie ubrany ale oczywiście uważający że należy mu się miss nastolatek spójrzcie przykładowo na Włochów- oni uwielbiają kobiety, uważają że wszystkie są piękne, każda się podoba, w każdej znajdą coś pięknego