Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

a ty pewnie przypominasz di caprio!!!takich jak ty to trza tepic jak kacarydy bo jestes tepy beznadziejny pustu popierdolony itp itd Nie wiem co widzialy wczesniej w tobie laski durniu!!! Zostaw dziewczyne w spokoju a nie jej zawracasz jeszcze glowe!!!!!!!!!!!

Gość emigrantka nottingham
miałobyć do drugi wiecie co mam na myśli

Gość frelka18
Badz tak mily i zostaw dziewczyne w spokoju, niech traci swojego czasu na takiego dupka:O

Gość frelka18
*niech nie traci

Gość hrabina hrrr
Dodam, ze nie chodzi mi o preferencje wygladu, bo wyglad nie jest bez znaczenia, ale raczej sposob w jaki o tym mowi. Np. nazywanie kobiety, ktora podobno polubil, w sposob posredni wieprzem.

szkoda tylko dziewczyny że zainwestowała czas w Ciebie

To, że waży 73 to nie oznacza, że jest wielorybem- ludzie!!! Ona ma raptem 2-3 kg nadwagi (wg BMI). Pozatym każdy przy tej samej wadze wygląda inaczej. Jeden z wagą 90 wygląda na 80 i ma proporcjonalną sylwetkę, a inny przy 60 będzie pasztetem, bez mięśni i z zachwianymi proporcjami. A jak ty tak o niej myślisz to lepiej daj jej spokój. A co będzie jeżeli za rok będzie ważyła 80kg? Porażka, przecież nie przezyjesz tego... :/ Żal...

Gość samiecccccccc
ale sie panie zbulwersowały[cool} postawcie sie w jego sytuacji na pewno byscie nie chciały byc z niskim grubym brzydkim kolesiem nawet jeśli miałby świetny charakter

Gość czarny kotekPP
mysle ze to prowokacja...myslałam ze tacy debile wygineli...(chodzi oczywiscie o autora)

Gość zyczenie
mylisz sie! mam 176 cm wzrostu a z nizszym mezczyzna od siebie spedzilam wiele lat. takze wyglad nie jest najwazniejszy dla wszystkich.

Nie chodzi o to, że się zbulwersowałyśmy, tylko o to, ze jak mu nie pasuje to niech da jej spokój, a nie każe chdnąć czy coś. A na marginesie- jakby facet miał super chrakter i kilka kg za dużo (nie mówię o chorobliwej otyłości) to na pewno bym go nie skreślała z tego powodu...

Gość czarny kotekPP
znam kilku facetów którzy nie przypominaja z wygladu supermenów a chetnie bem sie z nimi umówiła, mają swietny charakter, w kazdej sytuacji umieją sie zachowac, mają w sobie to cos co przyciaga dziewczyny, wiec nie mów mi ze kazda dziewczyna od razu skresla mniej atrakcyjnego faceta

założyciel topiku przestraszył się i uciekł bądź poszedł do łazienki pryszcze wyciskać hehehehe

Gość samiecccccccc
nigdy nie bzyknąłbym paszteta:classic_cool: kobieta musi pociagac rówiez fizycznie i nic tego nie zmieni🖐️

Spotkaj sie z nia-moze nie jest tak zle a jak jest to zostancie przyjaciolmi.. pol swiata tego kwiata wiec dlaczego masz byc z kobieta ktora Cie nie pociaga i nie jest wedlug Ciebie piekna

Gość pizza z ananasem
samiecccccccccccc a czy tylko chude wieszaki pociagaja facetow??ja jestem puszysta i pociagam mojego faceta zajebiscie!!i nie tylko jego zreszta...tylko wielu innych...

nie wiedzicie że samiecccccccc to założyciel topiku? taki z niego facet że nie ma odwagi pod swoim nickiem pisać.... buuuuuuuu

Gość colour boost -
- Damazy, to ty popaprańcu?

Gość samieccc
:o

Gość colour boost -
hehehe wiedziałem

Gość fdwe
bardzo dobrze, kiedys tez bylam z pasztetem i nis dobrego z tego nie wynika jak ktos nie pociaga cie fizycznie, a pasztet byl bardzo dobry haha;p

Gość fdwe
z charakteru , nie w smaku, jak sobie przypomne ze moglam bys z kims takim to bleeee, i pewnie bedziecie pisac ze sie uwazam za idealna, ale wcale tak nie jest, najpierw ludzie sie musza sobie spodobac zeby cos z tego bylo na dluzej

zjedzcie go i zaszczujcie, bo nie lubi grubych każdy ma inny gust, a fizyczność potencjalnego partnera ma znaczenie on nie lubi grubych, ona zapewne nie lubi zwracających nadmiernie uwagę tylko na wygląd,więc rozstaną się w pokoju:) gorzej, jak Ci koleżanka schudnie, kiedy Twoja next przytyje :D