Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 15, 2009 Spytałem się cizię na rynku w dzielnicy Wilda czy chce zostać moją narzeczoną.A facet koło niej: coo :D.To chyba był jej chłoptaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętam to Napisano Maj 15, 2009 widziałam jak dostałej od niego po gębie i uciekałeś w podskokach swego czasu było o tym głośno na Wildzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 15, 2009 Bzdura:P.Wcale nie był agresywny-co najwyżej zdziwiony:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złota rybka od życzeń Napisano Maj 15, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubus pochatek 0 Napisano Maj 15, 2009 noo, do dzis się o tym mowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj biedny ty biedny Napisano Maj 15, 2009 Skoro tak, to kiepsko z tobą chłopie (a raczej z twoim poczuciem estetyki). Poznanianki to akurat brzydkie są - połowę genów mają niemieckich. Co innego Wrocławianki - byłe Lwowianki :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadnych zdjęć Napisano Maj 15, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Ciekawe co ta cizia z tym chłoptasiem teraz porabiają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto to mowi co Napisano Czerwiec 15, 2009 wroclawianki-byle lwowianki-czyli wlasciwie kto?We\wroclawiu kupa amerykanow.Tych zza buga.Lwow-polskie miastp-wiec jak to jest? A nadto skad ta teoria o jakichs niemieckich mieszancach w poznaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celinenl Napisano Czerwiec 15, 2009 z dupy: http://tnij.org/m_i_w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach