Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i nikt inny

OPOWIEM WAM KAWAL

Polecane posty

Gość ja i nikt inny

siedzi dwoch kulturalnych ludzi w pociagu - Bułka i Szaciło. Po jakims czasie bulka mowi: ulozylem o tobie wierszyk, chcesz posluchac? -ok -ale nie obrazisz sie? -nie -szacilo szacilo skocz po piwo ... po chwili szacilo mowi: bulka wymyslilem o tobie wierszyk, opowiedziec ci? -ok -ale nie obrazisz sie? -nie -bulka bulka chuj ci w dupe;)

Gość ja i nikt inny
zenujacy to ty masz nick hahaha

Gość mironnnnnnn
nie rozumię ?jaśniej!!!!

Gość ja i nikt inny
bo ja lubie nietypowe kawaly, a jeszcze bardziej humor sytuacyjny;]

Zażalenie pana Penisa Zażalenie Ja, niżej podpisany Penis, zwracam się o podniesienie wynagrodzenia z następujących powodów: * Wykonuję pracę fizyczną * Pracuję na odpowiedzialnym stanowisku * Przede wszystkim pracuję głową * Pracuję także w weekendy oraz święta państwowe * Pracuję w zanieczyszczonym środowisku * Nie otrzymuję wynagrodzeń za nadgodziny i pracę zmianową * Pracuję w zaciemnionych warunkach, o złej wentylacji * Pracuję w warunkach wysokich temperatur * Niebezpieczeństwo chorób zawodowych Penis Odpowiedź z Działu Kadr: W nawiązaniu do poruszonych argumentów informujemy, że uważamy je za całkowicie bezzasadne, ponieważ: * Nie pracuje Pan w systemie 8-godzinnym * Ciągły Pana sen przerywają jedynie krótkie okresy twórczej pracy * Nie zawsze wykonuje Pan polecenia Kierownictwa * Nie przebywa Pan w wyznaczonych miejscu, ale ciągle je zmienia * Za często robi Pan przerwy w pracy * Nie wykazuje się Pan inicjatywą i chęcią działania, która jest wymuszana presją i stymulacją Kierownictwa * Zostawia Pan bałagan po zakończeniu zmiany * Zaniedbuje Pan zdrowie i wymogi BHP, np. nie zakładając odpowiedniej odzieży ochronnej * Unika Pan pracy jedna zmiana po drugiej * Czasami opuszcza Pan miejsce wyznaczone przed ustalonym czasem * I nade wszystko podejrzane jest to, że przychodzi Pan i wychodzi z pracy taszcząc dwa podejrzanie wyglądające worki Kierownik Działu Kadr Czy ja mogę zapytać ??? O co tu znowu chodzi ??? Wolałabym , aby było jak dawniej, Pliiiiiissssssssss. Dziękuję

Listonosz przechodzi na emeryturę. Wszyscy z okolicznych domów postanowili, że będzie on po raz ostatni chodził od domu do domu i tym razem tylko odbierał prezenty za swoją wieloletnią pracę. Puka do pierwszych drzwi...dostaje wspaniałe wyposażenie wędkarskie...promienieje z radości. Puka do drugich drzwi...otrzymuje bilet na Hawaje...cieszy sie nasz listonosz ogromnie. Puka do trzecich drzwi...otwiera mu wspaniała blondynka...mrugając oczętami zaprasza go do swojego łoża i spełnia przez całą noc najskrytsze marzenia sexualne listonosza. Rano podaje mu do łóżka wspaniałe śniadanie. Listonosz jest wniebowzięty... Gdy urocza blondynka nalewa mu do szklanki kawę, listonosz zauważa ukrytego pod szklaneczką dolara, zaciekawiony pyta: - Noc byla wspaniała, śniadanie tez, ale dlaczego ten dolar? Na to blondynka przewracając oczami: - Wczoraj wieczorem zapytałam mojego męża, co mam Ci dać za Twoją wieloletnią służbę. Odpowiedział mi: Pie**ol go, daj mu dolara. Śniadanie było moim pomysłem.

Prawdziwa kobieta::: Nigdy nie ma: 1. Czasu 2. Pieniędzy 3. W co się ubrać Zawsze ma: 1. Rację 2. Genialne dzieci 3. Męża idiotę Z niczego potrafi zrobić: 1. Sałatkę 2. Kapelusz 3. Awanturę małżeńską Trzy okresy w życiu kobiety: 1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu 2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi 3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi Trzy zwierzątka prawdziwej kobiety: NORKI ( w szafie ) JAGUAR ( w garażu ) OSIOŁ ( co na to wszystko zarobi )