Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Nigdy nie miałam regularnych miesiączek. Ani przed, ani po urodzeniu dziecka. Cykl mam co 40, do 60-70 dni. Wiem, dziwne, ale lekarz twierdzi, ze jestem zdrowa.Ostatnio okres miałam w połowie marca, za antykoncepcję wystarcza mi i mężowi stosunek przerywany i ... właśnie -robiłam dwie próby ciążowe, w obu przypadkach BARDZO blade drugie kreseczki. Widoczne, ale naprawde bardzo blade. Ciąża? Do lekarza mogę iść dopiero w poniedziałek, do tego czasu zwariuję. Pomóżcie.

Gość *jakaś taka
daj spokój nerwami nic nie zdziałasz a te blade drugie kreseczki jeszcze nie muszą nic oznaczać. A chociażby nawet była to ciąża to nic na to nie poradzisz.

Gość konwalia84
tak kochana, jaki tescik robilas? quik cos tam z dzidziusiem? mi w obu przypadkach wyszla druga jasnieksza kreska, i ostatnio kolezanka przybiegla do mnie z testem pokazuje i mowi ze nie jest w ciazy a ja jak to nie przeciez masz dwie krechy a ona ze ta druga przeciez jasna, i jest w 6 tyg ciazy:) a chcesz byc w ciazy? bo to wskazuje ze jestes...

Gość gfdsa
dokładnie - druga blada kreseczka oznacza ciąże. Tym bardziej że stosujecie stosunek przerywany to zwiększyłaś szanse na zajście w ciąże

W instrukcji obsługi testu (ja taki miałam) jest napisane, że nawet jeśli drugakreska jest blada, to to oznacza ciążę.

Gość vsedddd
....do tego czasu zwariuję. .." no i co po dziecku ze zwariowanej matki, ładna mu przyszlość szykujesz

Gość waffel
kobieto oddychaj, uspokoj sie, pobuszuj w internecie, wejdz sobei na grono czy na naspolke(pl) i zrob jeszcze jeden test :)

Gość prosto i na temat
Zwariować nie jest tak prosto. Gratuluję