Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łza 5

Trace przy bliższym poznaniu

Polecane posty

Gość
widzę, że nie tylko ja obijam się w pracy :p

Gość łza 5
hihi no ja juz włąsnie nie :p

Do \"ŁZA\" - ja nie byłam na nocnym dyżurze :) Siedzę po nocach, bo spać nie mogę... Wczoraj miałam mega-chandrę - przez faceta... Też się zarejestrowałam na różnych portalach. Poznałam bardzo ciekawego faceta, zadurzyłam się w nim nawet poważnie. Wydawało się, że ten się mnie nie boi. W dodatku jest specem od czegoś, na czym ja kompletnie się nie znam. Co nie powiedziałam, to wszystko było źle. Pomyślałam, że to super, bo on nie będzie się czuł zagrożony moją wiedzą. Imponował mi bardzo, a z tym u mnie trudno... Facet nie zrywa uparcie kontaktu, ale nie chce się spotkać - wczoraj zrobił mnie właśnie \"w trąbę\". Płakałam jak bóbr, uwierzyłam już totalnie, że jestem najbrzydszą kobietą świata, choć niby znajomi twierdzą coś całkiem innego. No bo przecież w końcu chyba by jakiś zamknął oczy, zatkał uszy i wziął mnie do łóżka, a tu nic :((( A on mi pisze na gg, że, cytuję: \"boję się Twojego intelektu\", \"boję się, że się nie sprawdzę\"... A drugi, który nie boi się dialogu ze mną i wiernie codziennie do mnie pisze, i to mądrze, sam wymyślił, głupek, że wierzy w przyjaźń między kobietą a mężczyzną pod warunkiem, że się nigdy nie spotkają i utrzymuje tylko kontakt mailowy i telefoniczny... jakaś paranoja... Popadam w depresję, mam ochotę skończyć ze sobą, bo do tego stopnia brak mężczyzny stał się dla mnie problemem :(((

Kurcze,ja mam odwrotny problem. Wiem,że gdy z kimś rozmawiam to zazwyczaj budzę sympatię u ludzi,nie mam problemów w rozmowach sam na sam... Ale jest taki problem,że nie umiem doprowadzić do takiej rozmowy z chłopakiem który mi się podoba.Po prostu nie wiem jak...

Aha... Wczoraj znajoma mi zacytowała coś takiego, jaka powinna być kobieta, żeby się większości facetów podobała: \"Biała jak gęś, tłusta jak gęś i głupia jak gęś\" :(

Gość usdhhnbxj
porządny lodzik z połykiem kruszy wszystkie lody i zastepuję tysiące słów.

Gość jankauu
Cześć, dziewczyny może powinnyście spróbować feromonów. Feromony mogą wzbudzać porządanie ale też działają ocieplająco na wizerunek. Czyli jeżeli chcecie być lubiane i aby inni lubili przebywać w waszym towarzystwie, to spróbujcie zastosować feromony. To jest rodzaj perfum ale na naturalnych składnikiach, są feromony które kobieta może zastosować wobec mężczyzny, a inne aby zastosować wobec kobiety. Może to coś pomoże? Można kupić na radar, allegro czy http://www.sex-shopy.com.pl/41-feromony-dla-kobiet pozdrawiam,