Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest ni pijacko

moj kochany spi...zapil sie łiski a ja...a ja zyje i mam sie zle

Polecane posty

Gość jest ni pijacko
cholera ja jestem dalek od taiej muzy.....ja szukam....ja dziecko szukacza jestm...moonl.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewole komede:(...

Gość wkurwiona strasznie
pisz co Ci palec na klawiature przyniesie, nikomu to nie przeszkadza.... z tematu wynika ze Twoj facet sie napil wczesniej sam a Ty pewnie teraz wkurzona pijesz sama? niewiem, tak sobie mysle.... malo piszesz o tym, chociaz moze to i lepiej?

Gość jest ni pijacko
a i doskwiera brak rozowy z partnere zyciowym...oddalilismy sie....od siebie....specyficzny rodzaj pracy i wdomu trudno juz romawiac...to mi doskwiera...nam...jakos takk do dupy................ale dzem jest:)

Gość jest ni pijacko
pracujemy z ludkami...i praca meczy ciezka jest....posiedzilim pogadalim i on zwyczajnie zmeczoby padal..chcial zapic stres...ot tyle...ja ...ja mam chyba nadmiar wyspania:)

Gość wkurwiona strasznie
heh... przykro mi bardzo... ja mam podobnie... niby razem a jednak osobno... zaczelam duzo pic prze to....

Gość jest ni pijacko
aj a ale ja m. nie lubie juz wiem nie lubie tego zespolu..wiesz ja przez partnerow zyciowych ksztaltowana muzycznie bylam...glownie..............i jakies placebo i fnm i qotsa.......generalnie jestem tolerancyjna..nie zniose dody:(

Gość jest ni pijacko
a wiesz ja w poprzednim zwiazku ialam ...duzo pic...................................sporo.........................co dzien...........................ech......................nowy partner mi pomogl...................za zasadzie stabilizacji........................picie...................fajna syt.....nie nalezy jednak gloryfikowac tego stanu

Gość wkurwiona strasznie
ok, nic na Tobie nie wymuszam :)

Gość jest ni pijacko
ja sie napije za twoje nie picie:0

Gość jest ni pijacko
ja uwielbiam gintrowskiego....wiem wiem obciach:(....przepraszam a ile masz lat?...ja zakrecona jestem teraz dzis...obecnie....stan ducha i ciala.....................pracujesz...uczysz sie?

Gość jest ni pijacko
bo ja ...bo ja wlasnie pije................twoje zdrowie gdyz ty tylko zostalas:)

Gość wkurwiona strasznie
a ja wlasnie teraz mam okres pijanstwa... heh... zycie.... trudny okres...

Gość wkurwiona strasznie
gintrowskiego nie slyszalam nigdy... ja ma 22 lata...

Gość jest ni pijacko
uuuuuuuuuuu...ale ty sie nie uzewnetrzniasz jo???????????????:) mozesz napisac...wypluc...wyrzucic....i oze bedzie ciut lepiej...ja wiem...czasem...ok czesto...tu krytykuja jada po ludziach jak po szmatach....ja nie mam takichhhhhhhhhhhhhhhhhhh aspiracji...ale jak sobie napiszesz...zwyczajnie napiszesz...moze ci ulzy............ja nie musz emiec do tego stosunku.....:)ustosunkowania

Gość wkurwiona strasznie
no to zdrowko kochana

Gość jest ni pijacko
oj..pan gintrowski spiewa pana herberta...tego od pana cogito zliceum...moze.niewazne:)...zapomnialam palisz?

Gość jest ni pijacko
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....znajdz na jutubie jak masz ochote "kolatka"$gintrowskiego to jest specyficzny rodzaj muzyki dl atwojego pkolenia...mimo ze to tylko 5 lat roznicy:)

Gość wkurwiona strasznie
ja wiem, jeszcze drinusia i pewnie zasypie cala stronke :D bedziesz miala dosyc :D a mozesz podrzucic linka do tego ginterowskeigo? sorka alle juz ne pamietam :P

Gość jest ni pijacko
poszlo.....za mocne te drini ja sobie robie......ale w koncu jutro wekkkend

Gość wkurwiona strasznie
palimy, pewnie :) a ja lubie kazdej muzyki po trochu i raczej mialam starszych znajomych, moze slyszalam gdzies ale nie pamietam? juz patrze :P

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)

Gość jest ni pijacko
oj...................jednak dzis to dzem....a wypisz sie....nie uzywaj imon nazwisko ksyw miejscowosci:)....hehehhe bo ciebie ludki wylapia i zrobia z ciebie szmatex:)soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-realia

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaa
Czemu nie śpicie Drogie Panie :P ?

Gość wkurwiona strasznie
zaskocze Cie i powiem ze to znam :)

Gość jest ni pijacko
gintr spiewa i tym zaslynal kawalki...wiersze herberta....ja mam to w spadki po matuli...znaczy zamilowanie do niego,,,rozne ma sie spadki...ja po matce mam herberta a po dziadkach ziemie:)a po pradziadku alkoholizm:)

Gość wkurwiona strasznie
szaaaaaaaaaaa bo popiajmy tu sobie cichutko, a Ty? nie no to nie wazne czy mnie ktos rozpozna czy nie, szczerze to mam to gdzies, po prostu poki co jeszcze nie nadszedl ten moment zeby wszystko wylac... :)

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja wróciłam z imprezy :P i jakoś nie wiem co ze sobą zrobić .... spać mi się nie chce ...

Gość jest ni pijacko
no widzisz...ja ba lubie jego glos...wiesz co do zespolu na m....kilka lat temu ajk bylam ja studentka szloan ato chadzla do knajpy studenckiej i lecial net m...pani ortodokkkkkkkkkkkkkkkksyjna...wogole..wolgole....ale to juzzzzzzzzzzzzzzzteraz nie moj klimat............. a kolysanke rozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmery pana komedy dzcko znasz?:)

Gość wkurwiona strasznie
hehe :D