Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTRZEBUJE POMOCY11111111111

potrzebna pomoc ! Tylko ludzie z dobrym serce i wyrozumialoscia

Polecane posty

Witam. Bardzo potrzebuje pomocy finansowej, pewnie jak kazdy z was i nie licze na komentarze typu "wez się za robote" Gdybym mógl to bym tak zrobil Nawet trudno wam sobie wyobrazic jak zazdroszcze ludzia majacym wspaniala rodzine, zdrowie, i prace. Nie prosze o wiele , a raczej o złotówke, być moze znajdzie sie wiele takich osob i uda uzbierac mi sie sume za ktora bede mogl zyc , zyc tak jak sobie to wymarzylem, zdrowy bez problemow o jutro. To tylko zlotowka, jedna zlotowka , jest wiele forumowiczow gdyby kazdy przekazal ta symboliczna kwote bylbym naprawde wdzieczny. Z gory dziekuje. chetnych prosze o odzew na radio-eska@wp.pl w temacie " POMOC K.Z 21 POM-ie w odpowiedzi otrzymacie numer konta oraz specjalne podziękowanie . Życze miłego dnia każdemu z Państwa oraz uśmiechu na twarzy.

Gość hgfgdfhgfg
przestan sciemniac ! nie mnasz na jedzenie a na kopmuter i comiesieczne oplaty za internet kase masz??

tak myslalem. Nie bede tlumaczyl tego co napisales, bo pewnie i tak wiekszosc ludzi mysli tak jak Ty. No coz, poprostu jestes czlowiekiem -tak samo jak ja

Hmmmm a przyczyna takiego stanu rzeczy ? Bo wiesz... samo proszenie, ok.... ale dlaczego zaistniała taka sytuacja ? Myślę, że jak napiszesz co cię skłania do tego, ludzie będą bardziej wyrozumiali....

Gość sabaadia
Napisz o co chodzi. Bardzo jestem ciekawa i pewnie nie tylko Ja.

Nie mam kompa, nie mam prądu, nie mam rąk do roboty... a wy ludzie widzicie kłopoty. By pomóc, by obdarzyć, by dać mi powody by się na słońcu skwarzyć. A wy mi pieniędzy żałujecie. Za to w piekle palić się będziecie!

Mam 17 lat :) Po co potrzebuję pomocy ?. Hm bo widzicie każdy w życiu ma swoje pasje i marzenia. Ja nie mam bogatych rodziców, nie mam jak zarobić , a nie powiem moja pasja bez odpowiedniej sumy pieniędzy nie będzie miała urzeczywistnienia. Mam napisaną książkę związaną z moim życiem i mimo mojego wieku to rzeczy tam zawarte są rzeczywistym odzwierciedleniem wielu rodzin na świecie. Nie mam cudownego życia, cudownej miłości- nie potrzebuję pieniędzy na to, żeby coś sobie kupić poprostu chciałbym wydać tę książkę , oraz jeżeli będę miał szanse to wydać drugą którą aktualnie piszę. Pisałem już do różnych wydawnictw z prośbą o wydanie tej książki, jednak w odpowiedzi za każdym razem pada iż w tych czasach muszę znależć sobie sponsora albo sam oplacić druk i wydanie. Dawałem im propozycję , żeby nawet tą kase za książki sobie wzieli, ja poprostu chciałbym przedstawić swoje życie i zjednoczyć się z ludzmi z problemami. Może wydaje się wam moja prośba zbyt iluzoryczna, ale ja poprostu szukam "szansy". Chociaż z góry jak pisałem to założyłem że nic z tego . Ale dzięki za te pozytywne odpowiedzi - nie w stylu " na internet i na kompa masz. Oczywiście mam ! Komputer który dostałem na komunie, a internet rzeczywiście oplacam z kasy którą dostaje z praktyki w sklepie spożywczym. ;/ Moje pasje i ambicje leżą tylko w tej jednej gestii . Pozdrawiam

Gość wez kredyt i wydaj

Czyżby jeden normalny temat na kafeterii ? ;o

kredyt, z chęcią. Gdyby mi dali, zaryzykowałbym .

Gość wez kredyt i wydaj
A probowales? Z tym kredytem? Ile kasy musisz miec? O czym jest ta ksiazka? Zaciekawiles mnie :-)

Gość ghj wm
Ale z was kretynki.. ktory bank da kredyt dzieciakowi, ktory ma 17 lat?

Gość fjhjhjj
" za ktora bede mogl zyc , zyc tak jak sobie to wymarzylem, zdrowy bez problemow o jutro " wyjasnij może o co tu chodzi bo wydaje mi sie że sugerowales jakas chorobe a teraz ksiazka? wyjasnij

Gość fjhjhjj
" Gdybym mógl to bym tak zrobil Nawet trudno wam sobie wyobrazic jak zazdroszcze ludzia majacym wspaniala rodzine, zdrowie, i prace" za chwile napisałeś że masz prace w spozywczym. wyjasnij te rozbiezności to chetnie wpłace złotówke.

Gość fjhjhjj
" internet rzeczywiście oplacam z kasy którą dostaje z praktyki w sklepie spożywczym "

Nie próbowałem i wątpie, że dostane na zarobki w wysokości 120 zł miesięcznie. Hmm ile muszę mieć ? :) Dużo... niestety można to porównać do żebraka który chciałby zwiedzić cały świat :) Przedstawie Ci może jedną z odpowiedzi którą otrzymałem. " W odpowiedzi na Pana propozycje informuję iż nie opłacamy wydania książki nie kredytujemy tego typu rzeczy. Cena jest zależna od ilości stron, oprawy, ilości egzemplarzy. Przykładowo książka A 5 250 stron nakład 1200 egz. koszt waha się w przedziale 8000-12000 tys zł." O czym jest książka. O życiu w patologicznej rodzinie , bez perspektyw na życie w ciągłym strachu o kolejny dzień, ze złudzeniem , że wkońcu wszystko będzie dobrze. Opowiada o wielu kontrowersyjnych sytuacjach o wielu dziwnych aspektach w życiu. Jest odzwierciedleniem prawdziwej szkoły życia, gdzie nie było "co chcesz -to masz" tu raczej było " jeżeli coś chcesz-sam musisz to zdobyć" Od małego,marzyłem o tym żeby przenieść się w świat bajki nieustannie pragnąłem tego by właśnie tak się stało wierzyłem, że bajka to coś co istnieje. Nikt nie potrafił wytłumaczyć mi , że to tylko narysowane postacie. Tam wszystko było takie kolorowe. Życie dało mi w dupe, bo człowiek jest na ziemi po to by cierpieć , żeby odkupić grzechy. Trudno taki był mój los, nie mam wyrzutów za to że się urodziłem, poprostu zrozumiałem życie - zrozumiałem pasje i tego się trzymam.

Gość fjhjhjj
kolego przepraszam ale to sie kupy dupy nie trzyma , sam sobie zaprzeczasz. zycze powodzenia jesli to co piszesz to prawda to wspolczuje .

Gość wez kredyt i wydaj
Kto moze potwierdzic ta historie? Gdzie szukales do tej pory jakiejs pomocy?

"Gdybym mógl to bym tak zrobil Nawet trudno wam sobie wyobrazic jak zazdroszcze ludzia majacym wspaniala rodzine, zdrowie, i prace" - praca w sklepie spożywczym nie jest tym co mogłoby mi pomóc w spełeniu swoich pasji. Zazdroszcze ludziom którzy zarabiają tyle , że mogą spełniać swoje marzenia hobby. Mają pieniądze, by jeżdzić konno, grać w piłkę , itp. Nie zazdroszcze, poprostu chciałbym móc też coś osiągnąć. Wiem jestem młody, i znajde prace która mi pomoże. Jednak jestem jeszcze gówniarzem, nieukształtowany i moje pragnienie przewyższa moje zdrowe myślenie, stąd moja nagła chęć spełnienia tego - póki właśnie jestem mam możliwości. Z czasem z braku laku, ważne wartości i wyjątkowe hobby zostaje zabite, przez niemożność jego spełnienia,. " za ktora bede mogl zyc , zyc tak jak sobie to wymarzylem, zdrowy bez problemow o jutro " wyjasnij może o co tu chodzi bo wydaje mi sie że sugerowales jakas chorobe a teraz ksiazka? wyjasnij" Może dla wielu to nic, chorowałem na nerwice natręctw w wieku 14 lat, chorowałem 2 lata. Było dobrze, teraz depresja ciągłe chore myśli być może nawroty . Nie poddaje się , żyje w przód- jednak i tak wspomnienia wracają. Nie chce się użalać nad swoim losem- wielu ludzi odbiera to jako chwyt marketingowy, a ja swoje problemy trzymam w swojej kieszeni z którymi sam sobie chce już radzić. Nie potrzebuję więcej lekarstw. To poprostu chore myślenie , na które nie zawsze mam wpływ.

fjhjhjj - wporządku :) Tak jak już pisałem. Nic nie zakładałem, poprostu dałem sobie szanse-złudną , ale próbowałem :) Pozdrawiam.

gdzie szukałem pomocy. Heh chyba wszędzie . Jedyna pozytywna odpowiedz nadeszła z empiku którzy oferują swoją gotowość dokładnie mogą umownie dać 25% za opłacenie wydruku. Pod warunkiem, że ich logo będzie na okładce oraz umownie procent od sprzedanej książki.

Gość fjhjhjj
mialam nerwice natrectw to mozna wyleczyc. jesli poza tym masz zdrowie do pracy to jej szukaj ale tak juz jest ze bardziej dochodowe zajecie ciezko dostac w wieku 17 lat bez doswiadczenia, studiow itp. a ksiazke zdazysz jeszcze wydac . to kwestia motywacji i uporu. chyba ze ci sie tak spieszy ze musisz ja wydac w tym roku.

oczywiście mam zdrowie do pracy. Tylko jak napisałeś ciężko dostać taką bez studiów i w tym wieku. Wiem , że nerwice natręctw można wyleczyć, bo już czułem się bardzo dobrze przez prawie pół roku, teraz znowu się zaczyna. Co do wydania. Oczywiście wiem, że zdąże ją wydać. Jednak boję się , że to hobby umrze, a może to poprostu natrętna myśl, już sam nie wiem. Dziękuję za wszystkie odpowiedz. Pozdrawiam

Czyli jednak nic z tego :(

wow ! Jeśli byś mogła podać swój adres email wtedy wysłałbym Ci numer konta. Dzięki za zainteresowanie i bezinteresowną pomoc.