Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest niesprawidliwe

Czemu jestem taka ohydna???

Polecane posty

Gość Brzydula bettilda
Odpowiedź na Twoje pytanie będzie prosta, wiem to, bo mi to ludzie mówili, przekazywali informacje mówione za moimi plecami, czasem mówiono mi to w twarz, organizowano moje anty fankluby itd. Ja raczej byłam nieśmiała, cicha i bardzo naiwna, każdemu chciałam pomoc, no po prostu idealny koziołek ofiarny, czyli pierdoła z miękkim sercem. A jak troszkę chciałam się bronić, to jeszcze, że zadzieram nosa, bo powinnam tylko przepraszać wszystkich, że mnie widzą :D

I tak jesteś zajebista ,bo masz kosmetyki za pare stów,pomysl jakbyś wygladała bez nich :O jesteś rewelacyjna--serio:D :)

Brzydula - no jak ty masz takie podejście do zycia i samej siebie, że wszystko negujesz,to nie dziw się wszystkim dookoła; jeśli skupiasz się wyłącznie na swoim wyglądzie, to aż strach pomysleć, co z twoją osobowością??? a nie pomyślałaś nigdy,że to osobowość odsuwa a nie wygląd twój??? uśmiechaj się do siebie; poza tym piszesz że nie masz kasy na poprawki,a teraz że uzywasz kosmetyków po kilkaset złotych? aparat ortodontyczny kosztuje trochę więcej:)

Gość Brzydula bettilda
A gdy zachorowałam, to tylko się pogorszyło wszystko i się jeszcze cieszyli niektórzy, że los mi bardziej dokopał. A co :D

Brzydula - przykro mi to słyszeć :( Szkoda ,ze nie trafiłaś na mnie ,albo teraz na moje dzieci .Już ja bym zrobiła porządek z tymi antyfanklubami Po prosty nie cierpię okrucieństwa i głupoty .

po prostu Mogę zapytać , na co chorujesz ? ( przepraszam ,jeśli zbyt delikatne i osobiste pytanie ) Zrozumiem ,jeśli nie odpowiesz 🌻

Gość Brzydula bettilda
No wiesz, z kremów aptecznych nie mogę zrezygnować, maści itp. bo nie wyszłabym z domu, wydatek konieczny i on przetrzepuje mi tak kieszeń, że na niewiele mnie stać. Nie kupuje sobie wszystkie od razu, na wszystko zbieram i ciężko ciułam kasę. Czasem sobie odmawiam nawet żarcia, żebym tylko miała na leki, kremy, maści i odżywki :) Nie jest tak wesoło :D Mój charakter? No jak wołają na Ciebie pasztet, wypisują maile i listy, że jesteś tak brzydka, że chce się rzygać itd. to zapewne chodzi o moje złe zachowanie :). Olśniłaś mnie :classic_cool:. Hehehe, naprawdę kobitki, gdyby to było takie cacy, zmień charakter, a będzie super to zostałabym kobietą papieżem :D. I tak udzielam się jak wolontariusz w hospicjum, pomagam zwierzętom, nie umiem odmówić pomocy nawet tym, którzy średnio mnie lubią, mam odwagę świecić swoją twarzą w miejscach publicznych i seksownie kręcić swoim tyłkiem na lekcjach salsy, wiedząc że mam sekspapil pralki automatycznej :D

Brzydula --masz świetne poczucie humoru :D

Gość Brzydula bettilda
Powiem o tej lżejszej chorobie, którą jest cukrzyca typu II :D A i jestem też prawie bezpłodna :) O reszcie nie wspominam, to pora kolacji :)

A seksapil pralki nie jest zły -wszak świetnie wiruje ;) :D

Brzydula -dzięki za odpowiedź 🌻

Gość Brzydula bettilda
Przecież mówiłam, że moim charakterem jest wszystko ok :classic_cool: ;)

Przyznaję Ci rację -jest ok :classic_cool:

Brzydula -masz tu stały nick ? Nie pytam jaki ? ;)

Gość Brzydula bettilda
No ba, tylko te kanciaste kształty nijak nie kojarzą mi z krągłościami pięknych Latynosek ;) Jak to dobrze się z siebie pośmiać :D.

Co tam Latynoski , ja ich też nie przypominam a lubię się kręcić w tańcu :D

Gość Brzydula bettilda
Mam, ale bo to jeden, przez tyle lat to zebrałam ich kilka :D, ale nikt znany, zwykle nie używam nicków, bo nie lubię wzajemnych kółek adoracji pełnych hipokryzji, gdzie potem cudownie przyjaźniący się obsmarowują się na boku. Jak w życiu, a to moja odskocznia od życiu. Zwykle czytam, rzadko piszę :). No chyba, że na tematach związanych z chorobami itp. Wyższa konieczność :classic_cool:

Rozumiem :D Ja tu jestem 3 lata :D

Gość Brzydula bettilda
Ja 6 albo 7, straciłam rachubę :D Czekaj, wtedy miałam 16, a teraz mam 22, no to 6 z hakiem :P

Ale Ty młoda jesteś :) Ja przy Tobie wymiękam ;)

Gość Brzydula bettilda
No młoda i to jest właśnie tragedia, najlepsze lata mi uciekają, ale cóż. Taka karma :)

Nic Ci nie ucieka .TYlko nie krzycz ;)

Gość Brzydula bettilda
Niejednego mnie życie nauczyło, jestem zdana tylko na siebie, nie mam wsparcia nawet swojej rodziny, można powiedzieć, że jestem jak samotny, błędny rycerz w opowieści zwanej życiem. Albo po prostu to wenezuelska telenowela, Brzydula Betty III tylko jeszcze o tym nie wiem, kręcona in real :D I mój Don Armado niedługo się zjawi :). A po wielu operacjach niczym liczne bohaterki romansideł pozbędę się blizn przeszłości i stanę się piękną biznes woman :D O tak, to na pewno to :classic_cool:. Niestety na razie czeka na pranie, ciężka praca i garść tabletek. Pychota :P

Znikam na jakiś czas .Dzieci chcą jeść ;) :D Na razie .Wpadnę jeszcze

Gość Brzydula bettilda
O i prasowanie leży odłogiem od tygodnia :( Cóż, nikt nie jest bez wad. :P

Jesteś dzielna , mądra , zabawna , twarda. Wiesz , ilu osobom tego brakuje ? Na razie , bo dzieci zapomną ,że mają mamę :) pa :D

Chcesz moje prasowanie ? też leży :( Nienawidzę tej roboty :D

Gość Brzydula bettilda
To do wieczora :) Bo dzieci zagłodzisz :P.

Już jestem :) Żyją i mają sie nad wyraz dobrze .Właśnie roznoszą mieszkanie - standard :D