Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niva81

seks z eks....

Polecane posty

Gość niva81

Witajcie, proszę Was o opinie... oto moja historia... ponad rok temu rozwiedliśmy się z mężem (już byłym oczywiście). Rozwód był bez orzekania o winie. cos się między nami wypaliło i tak naprawdę oboje odeszliśmy od siebie... w ciągu roku po rozwodzie mieliśmy sporadyczny kontakt. on spotykał się z innymi kobietami, ja z innymi facetami, ale pomimo wszystko czasem razem lądowaliśmy z byłym mężem w łózku. akurat w tej kwestii nigdy nam nie było źle i zawsze bardzo iskrzyło między nami. spotykamy się dosłownie na "seks" tak plus minus raz w tygodniu, lub tak około co dwa tygodnie, ale..... on jest w tej chwili z pewną dziewczyną już chyba nawet od kilku miesięcy, jednak wciąż wraca do mnie. co prawda tylko i wyłącznie na seks, bo nie rozmawiamy ze sobą o sprawach codziennych i nie rozmawiamy o uczuciach... po prosty "w sypialni" jest nam razem rewelacyjnie i na tym się kończy... ostatnio tylko zaczął mnie dziwić fakt, że on po tym wszystkim zaczyna mnie tulić jak dawniej, a kiedy już wychodzi ode mnie z mieszkania - całuje mnie jak za czasów kiedy byliśmy małżeństwem... mam wrażenie, że inaczej na mnie patrzy, czasem z takim smutkiem w oczach... od kilku tygodni zaczęłam bić się z myslami, ze chyba zrobiliśmy poważny błąd rozwodząc się, bo chyba wciąz go kocham... nie chce układać sobie życia z innymi facetami i tak naprawdę żyję naszymi "łóżkowymi" spotkaniami... cholernie mi z tym ciężko.... on jednak wciąż jest z tą dziewczyną... i tak jak wspomniałam, nie piszemy ani nie rozmawiamy ze sobą na co dzień... nie chciałabym też z nim rozmawiać o uczuciach "po seksie", bo bardzo się boję odrzucenia z jego strony albo że się wystraszy, że wciąz go kocham i skończą się nasze spotkania.... proszę, nie linczujcie mnie od razu... ale prosze też napiszcie, co o tym sądzicie...

Gość ja sądzę ze
on traktuje Cie jak kochankę, zostałaś kochanka byłego męża, tak to wygląda, nie sadzę, ze on myśli jak Ty, bo dawno by coś napomknął na ten temat

Gość uczucia a sex
byc może czuje sentyment do Ciebie ale miłość-hmmm;),faceci świetnie potrafią odzielić jedno od drugiego.

Gość niva81
właśnie tego się boję... że on to doskonale oddziela... tylko dlaczego zdradza tamtą?

Gość niva81
a może uważa, że seks z byłą żoną to nie jest zdradza? to pytanie retoryczne...

:D seks z byłą żoną to nie zdrada życzę Wam powodzenia. może uda Wam się to polepić (znam takie historie). w każdym razie - jeśli go kochasz, musisz spróbować!

Gość godgame
seks z byla zona i kochankoom to nie jest zddrada hahahahah

linoskoczek_ seks z byłą żoną to nie zdrada linoskoczek oczywiscie ze nie :) dodam wiecej , to wrecz obowiazek by ex żone czy tez ex małżonka zaspokajac przynajmniej raz miesiecznie :)

Gość katiiiie
mam podobna sytuacje, wiec podbijam temat.

Gość marieczka
mam podobnie...ajaj...traktuje to jako przerywnik...nie wkręcaj sie w to emocjonalnie bo sie spalisz... ja mam podobnie...spotykam się z moim byłym facetem, który jest z inną kobietą i twierdzi ze na poważnie...ja nie podejmuje też zbytnich rozmów..., ale widzę że on jest bardziej pozytywny do mnie niż wtedy...może dlatego że nic od niego nie chce ...poza tymi spotkaniami...rozmawiałam z kimś na ten temat...prawdopodobnie on boi sie związku z tamta kobietą i żeby tam całkiem nie przepaść to wkręca sie w romans....nawet nie musi chodzić tylko o seks...a jego bezpieczeńsrtwo z tamtą..

Gość l.goldie
ohmajgat, puknij sie mocniej w głowę!!! Dziewczyna sypia z własnym byłym męzem i wg Ciebie jest dziwką?!?!? a kim Ty jestes?? prawiczkiem, który zabawia się z własną reką? i dzieki temu zapewne nie jestes "dziwkarzem"??? hahahahaha hipokryzja nie zna granic! a Ty jestes hipokryta!