Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazuchna

Nie moge kupić na siebie spodni bo same biodrówki są w sklepach!!!

Polecane posty

Gość Bazuchna

Wkurza mnie to bo w sklepach same biodrowki ze tylek widac, i nie moge sobie kupic spodni. Poza tym mam dosc masywne nogi- szczuple ale masywne uda i ciezko mi sie wbic w spodnie bez lajkry. Co radzicie??? Musze kupic spodnie ale normalnie nie ma takich jakie bym chciala i nie mam juz w czym chodzic

Gość mallinkaa
no wlasnie... tez poszukuje spodni nie biodrowek, i nigdzie nie ma same biodrowki 😠 kiedys kupilam w C&A ale zagladalam tam ostatnio i nie bylo nic ciekawego...a jak juz sa jakies z wyzszym stanem to takie jak dla starszych kobiet i w duzych rozmiarach. pain au chocolat to moze napisz w jakich sklepach bywasz i w ktorych widzialas takie spodnie z wyzszym stanem, chetnie sie tam wybiore....

Gość dbgftngh
ja kupilam ost w c&a np spory byl wybor spodni i to na pewno nie bioderowek

h&M. reserved, kazdy przecietny sieciowy sklep ma spodnie z podwyzszona talia zwlaszcza ze teraz takowa jest modna.... a jesli juz pojdziecie do wranlger lee czy big stra to napewno takie znajdziecie...big star ma duzo spodni nie biodrowek....

no chyba ze wam zalezy zeby spodnie byly podciagniete pod cycki no ale to inna sprawa....ja zawsze szukam biodrowek ni nigdy znaleźć nie moge

Gość mallinkaa
no wlasnie wiem ze a w C&A ...ale jakos ostatnio nic mi nie wpadlo w oko.. ale chciala bym tez w innych sklepach cos kupic... a nie tylko ograniczyc sie do jednego

Gość mallinkaa
no reserved akurat to ma same biodrowki wiem bo w nim pracuje... big star to ma teraz akurat tylko 3 modele z podwyzszonym stanem wranlger tez nie ma wyboru.... a podwyzszony stan to nie sa spodnie pod cycki .... i dziwie sie ze pain au chocolat nie mozesz znalesc biodrowek bo w sklepach sa tylko takie !!!!

to ja jestem widocznie jakos dziwnie zbudowana bo jak ubiorem spodnie to malo kiedy sa to prawdziwe biodrowki....ide do wranglera czy big stara i mowie pani ze chce biodrowki takie i takie i mi wyciaga..iw cale malego wyboru nie maja....

Gość mallinkaa
energiczna---> nie wiem ile to kosztuje ale moze popytaj, ja wlasnie chcialabym jeansy i dlugie i rybaczki jeansowe i nigdzie nie moge znalezc, a jak juz sa to dla starszych kobiet ( czyli nie fajne ) :(

Gość no i wyszło szydło z worka
no ja też gdzie nie pójde to same biodrówki wczoraj złaziłam cały dzień i nic nie znalazłam, jak sa jakies z wysokim stanem to fason jak dla starszej pani !!! niecierpie biodrówek, niech to gówno wreszcie zniknie ze sklepów!!!

Gość mallinkaa
no wlasnie tak jak napislas w biodrowkach mozna wybierach i nie ma malego wyboru ale jak chodzi o spodnie z podwyzszonym stanem to nie maja wyboru pare modeli i nie koniecznie wszystkim sie podobaja ....

Gość uhfnred
biodrowi sa ladne, ale nie do kazdej figury ... niestety ale brzydko wyglada gdy dziwczyna jest przy tuszy i zaklada takie biordrowki gdzie wszystkie boczki jej wychodza a gdy kucnie to pupa wychodzi ;/ lub takie kobiety z wielksza sama pupa, biodrowki w tedy ja jescze bardziej pwoiekszaja

Gość mallinkaa
energiczna a gdzie widzisz te jansy ;) ???

Gość ołłłł
biodrówki są ohydne,szczególnie dla osób z wałeczkami i i wcale nie muszą to być zwały tłuszczu. Spodnie wyższe w stanie ładnie wyszczuplają i wyfdłużają nogi. Trudno jest kupić fajne dżinsy:(

Gość no i wyszło szydło z worka
biodrówki są dla mnie niewygodne do tego okropnie skracają nogi, a mimo to widze mase dziewczyn niskich o krótkich nogach które chodza w biodrówkach:O i hm co tu dużo mówić nieciekawie wygladają ich proporcje

Gość mallinkaa
ja jeszcze kiedys dawno kupilam jeansy w sklepie vogelle, byly tam tez z materialu nie biodrowki, niestety ostatnio tez tam nie widze nic dla siebie, sklep jest taki sobie, czasem mozna tam cos wyszukac, i sa tam b. duze rozmiary i moda dla pan troche starszych ;)

Gość lilithiana
Nienawidzę biodrówek bo spadają mi całkiem i wygląda jakbym chodziła z zawartością pampersa( w kroku wisi)- mam bardzo wąskie biodra , a poza tym zimno w nich jak cholera, nawet nałożenie dłuższego swetra nic nie daje, czuję jakby mi wiało po nerkach ;/ Jestem chudzielcem, ale mimo to rurki obciskają mi nogi , że czuję się skrępowana jak w lochu więziennym. Chyba nie znajdę nigdy normalnych , wygodnych, ciepłych i do tego w miarę eleganckich spodni .

Gość gość
ja nie wiem jak dla was wygladaja biodrowki a jak normalne spodnie konczace sie w pasie(takich jest najwiecej) a z wysokim stanem to chyba dla was musza byc po pempek. moja rada mniej zrec i ciwczyc to wam walki nie beda wystawac albo kubic gacie z golfem, narawde dzialaja, moja mama takie nosi, nic sie nie wylewa

Gość gość
Ja mam ten sam problem. Nie znosze biodrowek a tylko to w sklepach. Nie lubie kupowac ciuchow przez net wiec pole mam zawezone. Mam jeszcze problem z jeansami dla corki. Obrzydliwa moda przeniosla sie na ciuchy dzieciece. Same skinny a moja nie bedzie takich nosic. Cholery dostac mozna.

Gość gość
Biodrowki to logiczne - pasek jest na biodrach. Nery a wierzchu :/ Takich najwiecej, kucniesz i rów na wierzchu :/ To samo spodnie dla dzieci. Codziennie w szkole przeglad rowow zaliczam :/

Gość gość
a ja szukam spodni z obniżonym stanem, takie z niskim krokiem. Szukałam po sklepach i nic nie znalazłam. Może jakieś sklepy internetowe ? Która coś może pomóc ? :)